Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Barrskogsvägen 5, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
4 762 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Välkommen till Barrskogsvägen 5!

3/4 rok med eftermiddags- och kvällssol på balkongen! Nu saluförs denna optimalt planerade 3/4 rok på populära Barrskogsvägen! Här bor du i Tyresö Skogsstad som stod klart 2016 och som snabbt blivit ett av Tyresö kommuns attraktivaste område vilket inte är konstigt med hänsyn till husens utformning om rogivande område. Denna 3/4a har 2 sovrum och ytterligare en 8 kvm stor klädkammare med fönster! Den går alltså med fördel att nyttja som en 4 rok utan problem.

- Nyttjas som en 4 rok
- Öppen och social planlösning
- Stor balkong med eftermiddag och kvällssol
- Badkar i badrummet
- Nära bussförbindelser, förskola och skola
- Vackert område med naturen runt hörnet
- Nyproducerad 2016

Kök från kvalitativa Marbodal i vitt och svart med vita och rostfria vitvaror med fullstor kyl/frys. Öppen och ljus planlösning för matplats och vardagsrum samt en stor balkong om 11 kvm med eftermiddags och kvällssol! Tack vare fönster i två väderstreck är lägenheten ljus och solstrålarna vandrar från ena sidan till den andra. Ljuset är verkligen någonting som följer med i varje rum och ut mot balkongen. Från tredje våningen har du fin utsikt över området och på balkongen är det sol från eftermiddag till solnedgång. Området är grönt och skiftningarna i trädens färg, struktur och lövverk följer årstiderna och på våren blommar det i vitt utanför fönstren.

Inne i lägenheten hittar vi förutom genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar även en hall med klinkergolv och ett stort badrum med badkar (extra duschvägg finns om dusch föredras!) samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i Elfa-skjutdörrsgarderob i hall med spegelglas. Denna lägenhet är verkligen någonting alldeles extra.

På Barrskogsvägen 5 bor du tillsammans med 76 andra lägenheter i Brf Skogskanten som var sista etappen i Tyresö Skogsstad. Här är det bara att flytta in och bo! Ett helt hem får verkligen plats på dessa otroligt välplanerade 83 kvm, och om inte det vore nog bor du
nära kommunikationer då busshållplatsen bara ligger några steg ifrån porten. Perfekt för den som pendlar! Cykelvägar finns mot matbutiker, gym och på kort avstånd nås även Tyresö centrum med butiker, caféer, apotek, restauranger, vårdcentral och idrottsanläggning.

Missa inte denna pärla!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy