Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 350 000 SEK

Visningar

sön 4 dec
Bokad visning, anmälan till visning krävs. Kontakta mäklaren på 070-160 00 89.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Industrivägen 28, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 007 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad 3:a med inglasad balkong

Nu ges äntligen chansen att köpa en av föreningens härligaste lägenheter om 3 rok (möjlig 4:a - se alternativ planlösning) i populära Brf Korpkulla 1 - högt upp i huset med en stor inglasad balkong i härligt solläge (sydöst) och fin utsikt över föreningens lugna innergård.

I denna bostad på Industrivägen 28 erbjuds ni bland annat bra planlösning med närhet mellan kök/vardagsrum, två ordentliga sovrum, klädkammare, bra förvaring, rymligt & helkaklat badrum (förberett för tvättmaskin) och välplanerat/fint renoverat kök med intilliggande matplats. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek och bekvämligheter. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek.

Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus, öppen och välkomnande hall med möjlighet till klädavhängning och andra typer av möbler. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Badrum

Fräscht och helkaklat badrum i neutrala färger som är utrustat med duschhörn bakom glasväggar, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med gott om klädförvaring.

Kök

Stilrent och renoverat kök i bra skick. Vita köksluckor, mörkt kakel ovan bänkyta i mörkgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, diskmaskin, ugn och fläkt. Rymlig matplats. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Utgång till rymlig inglasad balkong. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Vardagsrum

Vardagsrum med stora fönster mot balkong vilket ger gott om ljusinsläpp. Perfekt planerat med ordentlig plats för soffa och/eller matbord. Utgång till rymlig inglasad balkong. Ekparkett på golv och ljusa väggar. Kan avdelas för ett ytterligare sovrum.

Inglasad balkong

Härlig och rymlig inglasad balkong i sydöstläge (sol från morgon till mitt på dagen) och fin utsikt mot den lugna innergård.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration Industrivägen 28

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Industrivägen 28

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

0319

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Korpkulla 1

Organisationsnummer

769616-7340

Allmän information

Brf Korpkulla ligger mycket centralt i Upplands Väsby med nära till alla bekvämligheter. En stor förening med totalt 234 lägenheter och gångavstånd till Väsby Centrum och Upplands Väsbys pendeltågsstation. Byggnaderna uppfördes mellan 1989-1990.

Försäkring
Vanlig hemförsäkring och försäkring för lösöre måste varje lägenhetsinnehavare alltid ansvara för att teckna själv. Föreningen har inte tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring så det behöver lägenhetsinnehavaren teckna själv.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Gruppavtal (1000/1000 Mbit/s) finns för internet via Bahnhof (obligatorisk avgift på 85 kr/mån). Möjlighet till bredband från Tele2 finns också men ingår inte i något gruppavtal. TV via Tele2.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns tvättstugor, cykelförråd och föreningslokal.

Byggnader

Byggår

1990

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 007 SEK/månad. I avgiften ingår inkl. uppvärmning, vatten, kabel-TV & förråd.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Obligatorisk bredbandsavgift

85 SEK/månad

Summa driftkostnad

485 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 132 garageplatser, varav 86 platser finns i form av underbyggd gård i anslutning till Centralvägen 3?5 och Kvarnvägen 1?5 med infart från Industrivägen 22. Övriga 46 platser är fördelade under punkthusen. Föreningen disponerar 4 p-platser för entreprenörer utomhus.
I varje punkthus finns ett gemensamt garage med 7 ? 11 platser. Dessa kostar 705 kr/mån.

I stora garaget (infart Industrivägen 22) finns 24 öppna platser som kostar 705 kr/mån. Övriga platser är burar med gallergrindar. Vissa burar är för en bil, medan andra rymmer 2?3 bilar, var och en med egen grind. Storleken varierar från 11?22 m2/plats och hyran varierar från 705 kr/mån beroende på storlek.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta