Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 575 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

tors 9 feb 16:00 - 16:30
Bokad visning. Välkommen med din anmälan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kaptensgatan 9B, Centralt, Söderhamn
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
71 kvm
Avgift
4 605 SEK / mån
Rum
2 rum

Lägenhet med inglasad och stor balkong!

Denna hemtrevliga lägenhet om två rum och kök är i behov av en enklare renovering. Trots det finns mycket att tycka om med denna lägenhet, bland annat att den har sociala ytor, vackert ljusinsläpp och bra förvaring. Här är de sociala ytorna många och trevliga - optimalt för den som sätter värde på ett rikt socialt liv.
Lägenheten var tidigare en 3:a så det går att återta ett sovrum till om man så önskar. här finns det många möjligheter för den som gillar att renovera.

Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det härliga, lättmöblerade och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Köket är funktionellt och lite äldre med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp. Det stora och ljusa sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv och erbjuder inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar.

Närhet till havet, naturen och Söderhamns centrum med både restauranger och butiker.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall; inbyggda garderober med skjutdörrar. I hallen finns även en klädkammare.

Kök

Det funktionella och lite äldre köket har vita väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, ugn, frys, kyl, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt; ett härligt, lättmöblerat och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1

Från hallen når du lägenhetens master bedroom; ett stort och ljust rum med laminatgolv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Badrum

Funktionellt och trevligt badrum med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Balkong

I vardagsrummet finner du en inglasad och stor balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot gatan och lekparken.

Dokument (pdf)

ED Kaptengatan Stadgar Bagaren Hsb Årsredovisning 2020 BRF Bagaren

Länkar

Film

Allmän information

Pris

695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

71 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kaptensgatan 9B

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd i källare samt jordkällare.

Lägenhetsnummer BRF

30-2186-2-12-5

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsförening

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsförening

Bostadsförening

HSB BRF Bagaren

Organisationsnummer

786000-0327

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga, Gym samt övernattningsrum.

Byggnader

Byggår

1958

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 605 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

1,11949

Andelstal insats

1,11949

Andel av månadsavgift

1,11949

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

92 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

137 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta