Länk kopierad!

Visningar

sön 1 okt
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vasavägen 29, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
35.5 kvm
Avgift
2 871 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömbostad på 8:e våningen

Varmt välkommen till denna otroligt charmiga och väldisponerade bostad om 35,5 kvm mitt i centrala Jakobsberg. Här välkomnas man av en praktisk hall med bra förvaring och klinkergolv. Det ljusa vardagsrummet har fransk balkong med fantastik utsikt. Vardagsrummet känns rymligt och luftigt och det finns gott om plats för tv-soffa, matplats och arbetsplats. Praktisk och mysig alkov med plats för 160-säng. Rymliga och platsbyggda garderober. Bostaden ligger endast fem minuters gångväg från pendeltågstation som tar dig till Stockholm City på 20 minuter. I Jakobsbergs Centrum finns restauranger, galleria, matbutiker, banker m.m. Nya Barkarbystaden ligger på gångavstånd och utbudet av handel, shopping, restauranger och caféer är stort. Just nu bygger man ut tunnelbanans blå linje med planerad trafikstart 2026. Missa inte!

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med plats för ytterkläder och skor samt en platsbyggd garderob. Klinker på golvet och vitmålade väggar.
Rum: Ljust och luftigt rum med alkov med plats för 1,60 m säng och fransk balkong. Ljust laminatgolv samt vita väggar. Tre platsbyggda garderober.
Kök: Charmigt arbetskök med vita skåpsluckor, kyl/frys, spis samt spisfläkt. Ljust klinker på golvet och vita väggar.
Badrum: Helkaklat badrum stambytt 2008-2009: Dusch bakom glasvägg, handfat i kommod, wc-stol samt väggskåp med spegel. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Vasavägen 29 Årsredovisning Brf Sture 2020 stadgar Brf Sture Årsredovisning Brf Sture 2021

Allmän information

Pris

1 295 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea

35.5 kvm

Gatuadress

Vasavägen 29

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

46

Våningsplan

8 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Sture

Organisationsnummer

713200-0907

Allmän information

Brf Sture ligger centralt beläget i Jakobsberg. Föreningen består av 62 bostadsrätter på Vasavägen 27-29 och byggdes 1958.

Utförda renoveringar

2018 Byte hissar
2017 Nya fönster
2016 Renovering av tak
2015 Utbyggnad balkonger
2014 Byttes undercentral för fjättvärme och nytt FTX-system
2008-2009 Stambyte, ny el byggnad

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet tillhör ett förråd (denna bostad har vindsförråd). Tvättstuga, cykel och barnvagnsrum finns i källaren.

Byggnader

Byggår

1958

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 871 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. värme, vatten och internet (obligatorisk internetuppkoppling om 125 kr/mån)

Andelstal

1,07027

Andel av månadsavgift

1,07027

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

239 066 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

470 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller inga egna p-platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

100 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
Huset ligger endast ett stenkast från Jakobsbergs Centrum och pendeltåg.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I området finns en kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, pizzeria och mataffär.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl