Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sågverksgatan 7, Västra munktell, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 607 SEK / mån
Rum
2 rum

Tvåa med uteplats om 32 kvm i soligt läge

Nu ges chansen att förvärva en mycket smakfull och ljus bostadsrätt i populära Brf Lokomotivet. Lägenheten ligger belägen i västra Munktellstaden - ett nybyggt bostadsområde med ån och många aktiviteter intill husknuten. Lägenheten som presenteras nedan är en tvåa om ca 53 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Något mycket utmärkande med denna bostadsrätt är den enorma uteplatsen om hela 32 kvm som vetter in mot föreningens lummiga innergård. Innergården är lugn och trygg då det enbart är boende i huset som har tillgång till innergården. Uteplatsen vetter i ett sydöstligt läge vilket ger sol under större delen av dagen. Uteplatsen är idag uppdelad i en loungedel samt en matsalsdel. Här kan du verkligen njuta av härliga middagar med ett större sällskap då den rymliga uteplatsen ger gott om plats. Bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Hissen tar dig upp direkt från markplan. Genomgående ljusa kulörer på väggarna samt ekparkett i samtliga rum i lägenheten. Bostadens badrum är helkaklat och har härligt ljusinsläpp via ett fönster, här finns tvättmaskin och torktumlare snyggt integrerade under den praktiska arbetsbänken. Badrummet har dusch bakom vikbara glasväggar. Kök och vardagsrum skapar en mycket trevlig socialyta med plats för såväl matbord, soffa med tillhörande möblemang, Kök från Vedum med släta köksluckor i varmgrå kulör som tillsammans med mässingshantagen ger en fin helhet. Rostfria vitvaror från Electrolux ger en fin genomtänkt look till köket. Sovrummet är ljust och har bra förvaring i garderober.
Hela lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter såväl i sovrum som i hallen, dessutom finns ett källarförråd för smidig förvaring. En lyxig bostadsrätt för dig som söker någonting alldeles extra. Bygglov och godkännande från styrelsen finns för inglasning av en del av uteplatsen.

Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy