Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Tre kronors väg 43, Kvarnholmen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
3 974 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Yteffektiv 3:a med pampiga industridetaljer

*Accepterat pris* Med pampiga fönster från golv till tak, otrolig takhöjd och arkitektritade detaljer finner ni denna bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med exklusiva materialval och perfekt planerad samt yteffektiv golvyta. Fastigheten har dessutom vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör inspirerad av 20-talsfunktionalism med stilrena detaljer. Du kliver in i en praktisk och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av jackor samt placering av skor. Vidare når du sällskapsdelen som är lättmöblerad och i öppen planlösning mot det arkitektritade köket som bjuder på smakfulla detaljer i form av antracitgrå köksluckor, marmorbänk, vägghängd köksfläkt och läcker väggbelysning. Här finns även ett praktiskt skafferi som rymmer alla torrvaror, porslin etc. Bägge sovrum rymmer dubbelsäng och sängbord. I master bedroom finns dessutom en lyxig walk in-closet som tar hand om klädförvaringen. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med bland annat golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor.

Sammantaget är detta en perfekt bostad för såväl paret såsom den lilla familjen!

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tre kronors väg 43

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

06.1201

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bageriet 3

Organisationsnummer

769629-2791

Allmän information

2014 förvärvade Oscar Properties den gamla fabriken som huserade bageri för att omvandla den till ett unikt bostadshus under namnet Bageriet. Med varsam hand rustades byggnaden upp och byggdes till för att ge plats åt 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia. Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Läs mer på https://brfbageriet3.se

Inga planerade avgiftsförändringar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via fibernät (100/100 Mbit/s). Leverantör: Ownit. Basutbud för tv, bredband samt telefoni ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX värmeåtervinning

Utförda renoveringar

Inga utförda eller planerade renoveringar (Styrelsen, 2022-05-02).

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, återvinningscentral samt leveransrum med kyl och frys för matleveranser. Föreningen har en mysig innergård som ligger på huset baksida med gräsytor, sittplatser och planteringar. Här finns en mindre lekplats och intill ligger en fotbollsplan.

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

127

Lån i BRF per kvm

16 290

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 974 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen har en planerad höjning av avgiften den 1/10-22 med 5 % (Styrelsen, 2022-09-06)

Andelstal insats

0,76350

Andel av månadsavgift

0,76

Överlåtelseavgift

1207 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I fastigheten finns ett garage i tre plan där totalt 75 parkeringsplatser tillhör föreningen varav 20 st av dessa har ladduttag för elbil. Parkeringsplatserna går att hyra för 1 000 kr/mån, parkeringsplatserna med ladduttag kostar 1 200 kr/mån plus elförbrukning. Till platserna är det separat kö (lediga platser finns 2022-04-25). Det finns även 9 st gästparkeringar. Via samfälligheten som sköter garaget finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför föreningens platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

79 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Lundberg

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta