Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brandmossvägen 14K, Lindvallen
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 132 SEK / mån
Rum
3 rum

Lägenhet med 3 rum på övre plan, Brandmossvägen - Lindvallen!

Ombonad och ljus lägenhet på cirka 55kvm som trots att den inrymmer två separata sovrum samt badrum, ändå har ett vardagsrum som är stort nog för både soffa och matplats!

Här bor du otroligt centralt på Lindvallen med gångavstånd till såväl Gustavstorget som Experium- & Sälfjällstorget, ICA och Lindvallens nya handelsområde. Pister och skidanläggningen nås inom cirka 700 meter och längdskidspår finns precis intill området. På Brandmossvägen bor många mer eller mindre permanent idag men självklart vistas flera här endast under sin fjällsemester också och däremellan hyr ut. Skistar Sälen har gjort en historisk sommarsatsning vars resultat blivit att det i närheten erbjuds restauranger, vandrings- & cykelleder samt hela Lindvallens och Experiums oas av aktiviteter även sommartid.

Köket har gott om förvaring och är utrustat med diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, spis och kyl/frys. Det finns även plats för ytterligare bänk/förvaring om så önskas. Badrummet i kakel och klinkers har kombinerad tvätt- & torkmaskin och i den relativt stora hallen kontra totalyta får både pjäxor och diverse utrustning plats. Skidförråd finns intill entrén.

Med Ronja på SkandiaMäklarna kan man gå på lägenhetsvisning hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd. Allt ingår förutom personliga tillhörigheter, vissa dekorationer + dubbelsäng & TV.
Inget uthyrningsavtal ligger tvingande på lägenheten men säsongen 21/22 inbringade liknande lägenheter med 4 egna ägarveckor cirka 100.000kr och 75.000kr netto till en ägare. Goda intäktsmöjligheter finns alltså om så önskas.

För information och bokad visning, kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy