Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 545 000 SEK
Adress
Georg Nyströmsgatan 19B, Torshälla, Torshälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
6 137 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Parhus med dubbla altaner i populära Torshälla

Välkommen till Georg Nyströmsgatan 19B och detta charmiga parhus om 101 kvm. Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett av de större parhusen i populära Torshälla. Beläget som sista parhus på återvändsgata med altaner på båda sidorna av huset, garage och extrarum precis utanför dörren blir denna bostad optimal för de flesta. Bostaden har fyra rum och kök med gott om plats till hela familjen.
Den välkomnande hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Här finner vi även en gästtoalett och gott om förvaring. På entréplan möts du av ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor och en köksö. Bekvämt intill köket finns tvättstugan och utgång till ena altanen och baksidan. Trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och en matsalsdel. Från vardagsrummet når vi den andra altanen med härliga skjutpartier i glas. I köket, vardagsrummet och hallen ligger ett vackert fiskbensparkett.
På övre plan finns tre sovrum och ett badrum.

Georg Nyströmsgatan 19B ligger beläget i ett lugnt område med närhet till skola, förskola, lekplatser, fotbollsplan och matbutiker.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Vi börjar med att komma in i en välkomnande entréhall med gott om plats för avhägning av ytterkläder på hatthylla. Direkt i hallen finner vi en gästtoalett med målade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns toalett, handfat, badrumsfönster och ett element.

Tar vi till vänster från hallen når vi vardagsrummet som i sin tur når ut till en av altanerna. Vardagsrummet rymmer med enkelhet en soffgrupp med tillhörande soffbord, tv, mediamöbel och en matsalsdel med ett matbord med tillhörande stolar. Här faller ett naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och altandörren. Altanen som är belägen på husets framsida har stora skjutpartier i glas och ligger i ett perfekt läge för den härliga eftermiddagssolen. Tack vare inglasningen som gjordes under år 2015 går det med enkelhet att förlänga utesäsongen på denna altan.

Återvänder vi sedan till hallen når vi till höger köket. Ett nyrenoverat kök med en köksö. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, diskho, Ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, fläkt samt integrerad diskmaskin. Köket renoverades år 2021. Här finns gott om förvaring i under och överskåp. Ett härligt ljusinsläpp från köksfönstret gör att köket blir en otroligt trevlig plats att vistas på.

Nytt fiskbensparkett ligger i kök, vardagsrum och i hallen.

Via köket når vi tvättstugan och utgången till den andra altanen som renoverades år 2006 och husets baksida. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förvaringsskåp. På golvet ligger klinker och väggarna är målade.
Tvättstugan kan användas till en perfekt groventré för barnens smutsiga ytterkläder så entréhallen alltid håller sig ren och fräsch.

På husets baksida finner vi en härlig gräsmatta och även ett stort förråd som tillhör bostaden som var byggs om och används i dagsläget som ett extrarum/ gästrum.

Trappan till övre plan finner vi åter igen från hallen. Under trappan finns en
klädkammare/förråd. Övre plan sammanbinds av en hall med ett naturligt ljusinsläpp från ett stort fönster.

Badrummet på övre plan är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod och badrumsspegel. Badrummet är helkaklat med grått klinker på golvet och gråmelerat kakel på väggarna. I badrummet finner vi även ett fönster med frostat glas.

På övre plan finner vi tre sovrum. Två av sovrummen ligger vägg i vägg med varandra och har fönster ut mot husets framsida. Det tredje sovrummet har en platsbyggd garderob men har sitt fönster ut mot baksidan av huset.
Alla sovrummen rymmer både säng med tillhörande nattduksbord och övrig möblering för den som önskar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning-2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 545 000

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

101 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Georg Nyströmsgatan 19B

Ort

Torshälla

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

219251001-0014-07

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Torshällahus nr 1

Organisationsnummer

718000-3357

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Korpen 1 och Kråkan 2 i Eskilstuna Kommun.

TV OCH BREDBAND
TV via ComHem. Internet via Stadsnät.

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam via Proinova. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till kabelnät. ComHem. Bredband via ComHem.
Stadsnät kan anslutas

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Stambyte 04/05
Se årsredovisning.

Antal lägenheter

62

Byggnader

Byggår

1965

Ekonomi

Månadsavgift

6 137 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget, vatten och uppvärmning.

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften är 50kr/mån för städavgift inräknad. Städavgift återfås efter utfört arbete på gemensamma städdagar höst och vår

Andelstal

1,7952%

Andelstal insats

1,7952%

Andel av månadsavgift

1,76724%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

201 791 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskuldsättning uträknat enligt årsredovisning 2021 enligt följande:
Långfristiga och kortfristiga skulder: 10 124 880:- + 5 296 010
- Likvida medel (kassa bank):4 002 479kr
x lägenhetens angivna andelstal av insats.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage som tillhör bostaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl