Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Snödroppsgränd 28, Vån 1, Hässelby Norra Villastad, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 414 SEK / mån
Rum
2 rum

Varmt välkommen till Snödroppsgränd 28!

Nu presenterar jag stolt denna fantastiska och nyproducerade 2:a om 40 kvm i populära Hässelby Norra Villastad - med en stor solig balkong! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ditt drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående insynsskyddad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Bostadens väl tilltagna sovrum är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. Här kommer du sova gott!

Vidare når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin. Det stilsäkra köket med vita släta luckor kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den ljusa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, ugn samt kombinerad kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner.

I öppen planlösning med köket har vi bostadens samlingspunkt, det ljusa och social vardagsrummet som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen där utsikten är magisk och insynen obefintlig. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten över trädtopparna.

BRF Snödroppen är en stabil och solid förening. Föreningen godtar fri andrahandsuthyrning samt ägandeskap genom juridisk person. Goda busskommunikationer till både T-bana och pendeltåg (10 min till Barkarby Station). Bra närservice av matbutiker m.m. i närliggande Åkermyntans centrum. Hela Hässelby omges av cykel och promenadstråk och för den båt och frilufts-intresserade finns nere vid Mälarens sjökust båtplatser och och flertalet småbåtshamnar.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy