Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vretagatan 17, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
52.5 kvm
Avgift
2 323 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Darya Fuad
Ansvarig mäklare Darya Fuad

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TRIVSAM TVÅA MED LÅG AVGIFT I FANTASTISKT BRA FÖRENING I POPULÄRA GOTTFRIDSBERG!

Varmt välkomna till denna bra planerade lägenhet med ett perfekt läge i Gottfridsberg med bekvämt gångavstånd till Linköpings Universitet och Linköpings innerstad. Här bor ni i ett mycket populärt område med närhet till skog och natur. Härliga Rydskogen erbjuder flera motionsspår, frisbeegolf, fotbollsplan och utegym. Trots närheten till innerstan bor ni i ett lugnt område.

Lägenheten har en ytterst trivsam planlösning med kvadratmetrarna på de rätta ställena. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp, tv och matbord. Härifrån når ni en härlig balkong i västerläge. Här är en balkong man kan sitta på länge in mot småtimmarna. Hallen är praktisk och erbjuder förvaring i form av platsbyggda garderober och hatthylla. I bostaden finner man ett funktionellt kök som går i ljusa toner med bra förvaring i form av under- och överskåp och är utrustad med spis, ugn, kyl, frys och fläkt. Vidare, i köket finns plats för matbord och stolar.

Sovrummet är rymligt och ger plats för säng, sängbord och skrivbord. Här finns det förvaring i form av garderober. Vidare har ni badrummet med gott om yta med våtrumsmatta på golvet och kakel på väggarna. I badrummet finner ni en dusch, wc och handfat samt spegel.

Här bort man i en välskött förening med låg avgift om 2 323kr/månaden där vatten, uppvärmning, tv och bostadsrättstillägg samt två förråd ingår. Föreningen har en uppväxt och omhändertagen innergård, här finns gräsmattor, blomster och gemensamma sittgrupper. Som medlem har man även möjlighet att utnyttja gemensamma utrymmen så som ett välutrustat gym, bastu och att man kan boka ett övernattningsrum till sina gäster.

Rumsbeskrivning

Hall
Varmt välkomna till Vretagatan 17, hallen välkomnar boende och gäster med ljusa väggar och förvaring i form av platsbyggda garderober och hatthylla.

Vardagsrum
Ett rymligt rum som ger plats för soffor, matbord och annat möblemang. Här han ni direkt access till en balkong i västerläge. Parkettgolv och målade väggar.

Kök
Köket erbjuder klinkergolv, kakel som stänkskydd och förvaring i form av under- och överskåp. Här finns det plats för matbord. Ljusa väggar och vita luckor i trä. Utrustningen består av kyl, frys, fläkt, ugn och spis.

Sovrum
Rummet erbjuder plats för säng, skrivbord och annat möblemang. Här finns det platsbyggda garderober, laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum
Ett trevligt badrum med våtrumsmatta och kakel på väggarna. Här finns det handfat, wc och spegel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Frågelista Årsredovisning Stadgar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vretagatan 17

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Tillhörande lägenheten finns ett vindsförråd och ett extra förråd i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

271

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong i västerläge med plats för balkongmöbler!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 9

Organisationsnummer

722000-2021

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I föreningen finns 284 lägenheter i 9 huskroppar med gatuadresserna Skedagatan, Kagagatan, Vretagatan samt Tornhagsvägen.

Läs mer om föreningen på: www.linkopingshus9.se

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullförsäkrade i RB-försäkring i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

BYGGNADSÅR
1950-1953

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via Utsikt. Leverantör kan väljas.
Kabel-tv grundutbud via Telenor är inkluderat i avgiften.

Byggnadskommentar

- I föreningen finns det en bastu. Det är ingen kostnad för att låna bastun (Kagagatan 13)
- Gym som är utrustat med fria vikter, boxningssäck, löpband, styrketräningsmaskiner och motionscykel m.m. (Kagagatan 4)
- En samlingslokal, två övernattningsrum, en boulebana, hobbyrum (Kagagatan 7)
- Goda återvinningsmöjligheter, cykelförråd samt odlingslotter. Gratis möjlighet till odlingslott.
- Övernattningsrummen är inredda med två sängar vardera och det finns tillgång till kök, toalett och dusch. (Övernattningsrummen hyrs ut dygnsvis och kostnaden är ca 200 kr/rum)
- Ni har tillgång till en stor tvättstuga på Kagagatan 7. Där finns fyra tvättmaskiner samt en mattvättmaskin. Det finns även en mindre veckotvättmaskin i varje huskropp.
- Samlingslokalen är en stor öppen lokal med kök och inrymmer totalt 45 personer. Kostnad för att låna festlokalen är ca 300 kr/dygn

Utförda renoveringar

Reparationer av hissar 2018
Föreningen har relinat avloppsstammarna under husen samt att garagedörrarna renoverades. 2015/2018.
Fönster och balkongdörrar ommålade 2012.
Nya entrédörrar, säkerhetsdörrar med portkod och elektronisk nyckel installerade 2012.
Säkerhetsdörrar samt postfack i trapphusentré 2011.
Samtliga trapphus nymålade 2011.
Stambyte år 1993-1997.
Elledningar bytta -94. Jordat i kök och badrum.
Låssystem 2020/2021
Ventilation 2020/2021

Kommande renoveringar

Ventilation 2020/2021

Antal lokaler

10

Antal lägenheter

284

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 323 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal

0.34941 %

Andelstal insats

0.34941 %

Andel av månadsavgift

0.34459 %

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Summa driftkostnad

225 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 51 garageplatser som kostar 300-600 kr beroende på storlek och 118 parkeringsplatser som kostar 150 kr respektive 275 kr med elstolpe. Separat kösystem. Kortare kö till parkeringsplats och längre kötid till garageplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl