Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Borensvägen 19, Centrala Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 212 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar optimal 3rok - Högst upp i huset!

Välkommen till denna välplanerade 3:a om ca 55 kvm med renoverat kök och ett härligt läge i lugn omgivning nära Årsta Torg.
Utmärkande för denna trerummare från andra lägenheter är det lummiga och naturnära läget. Den härliga balkongen i sydvästläge har sol hela dagen. Väl inne i bostaden erbjuds ett modernt och nyligen renoverat kök med fina materialval. Köket är rikligt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionsspis samt fläkt.
Här kan du flytta in direkt och trivas hur bra som helst. Föreningen har även en större grillplats där man kan njuta av större tillställningar precis utanför huset.

Välskött förening med låga avgifter och bredband som ingår. Perfekt läge nära Årsta Torg och Gullmarsplan med närhet till kommunikationer, skolor, service, restauranger, förskolor och natur samt Årstaviken.

Goda kommunikationer där tvärbanan tar dig i öst-väst gående riktning där du enkelt kan ansluta till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan och Liljeholmen. Bussar passerar strax utanför porten med täta avgångar tar dig genom hela Årsta. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenheten resterande rum. Trägolv och plats för avhängning i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad.

Vardagsrum
Hemtrevligt vardagsrum med vackert ekparkettgolv och målade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Från vardagsrummet nås balkong i högt och fritt söderläge. Ingen insyn.

Kök
Fräscht kök med ljust ekparkettgolv och ljust målade väggar. Ljusgrå köksluckor med gott om plats för förvaring och svart mosaik ovan laminatbänkskivor och rostfri diskbänk. Utrustning med gasspis, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för sällskap om 4-6 personer.

BADRUM
Badrum med helkaklade vita väggar och ljusgrå klinkers på golvet. Utrustning: Badkar, handfat, wc och fönster.

Sovrum
Lättmöblerat och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Mörke målade väggar, ekparkettgolv och stor klädkammare samt fönster med insynsskyddat läge i söder.

Sovrum 2
Mindre sovrum med plats för säng och och byrå. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Undersökningsplikt Stadgar Årsredovisning 2021 Fast och Lös egendom

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Borensvägen 19

Ort

Årsta

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

11

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Nexor

Organisationsnummer

769626-5847

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Nexor bildades 2014 och består av 42 lägenheter som ligger i Årsta, ett stenkast från arkitektritade Årsta Centrum strax söder om centrala Stockholm. Fastigheten Roxen 5 i Brf Nexor uppfördes 1944 och tillhör den kulturhistoriskt värdefulla svenska funktionalismen ? allmänt känd som funkis.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen står idag för ComHems basutbud men kan komma att ändras, medlem är fri att därefter teckna tillägg med antingen ComHem eller Bahnhof.
Bredband finns framdraget till uttag i lägenheten och 1000 mb ingår i lägenhetsavgiften.

Kommande renoveringar

En avloppsrenovering i källare etapp 3 (vid tvättstuga) skall projekteras inför 2022/2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor finns det 2 av i källargången mellan port 23 och 25. Tvättstuga 1, den ?Stora? är en stor tvättstuga med 2 stora maskiner, torktumlare och tillgång till torkrummet med torkskåp, torkrum och mangel. Tvättstuga 2 ?Lilla? har en mindre maskin och en torktumlare. Bokning sker med en puck (RFID dongel) som du skall ha fått i samband med inflyttning. Har du inte fått någon puck så kontakta styrelsen (ev. avgift för puck kan förekomma). Vi tittar på om det går att ha en onlinebokning, men i dagsläget finns inte den möjligheten.

Byggnader

Byggår

1944

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 212 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal insats

0,0275829

Andel av månadsavgift

2,63172%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 12 garage och 16 parkeringsplatser. Det är idag kö till samtliga, men vill du ställa dig i kö så skicka ett mail till brf.nexor@gmail.com. Förtur ges till medlemmar i föreningen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy