Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krouthéns gata 6, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
4 463 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern markplanstrea med stor uteplats och dubbla toaletter!

Med ett attraktivt läge på Krouthéns Gata finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 84 kvadratmeter med egen stor uteplats, inglasad balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är bekvämt belägen på våning 1 av 5 i ett hus med hiss. Fastigheten uppfördes av JM 2017 och lägenhetens påkostade materialval genomsyras i hela lägenheten

Rummen disponeras enligt ett stilrent Marbodal kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två stora sovrum belägna mot tyst och lugn innergård varav båda har djupa garderober med skjutdörrar. Goda förvaringsmöjligheter finns även i den stilrena hallen som har vita väggar och tillval i form av klinkergolv. Tillhörande finner ni två lyxiga och moderna badrum där det ena helkaklade badrummet har takdusch, spotlights, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Den här bostaden erbjuder inte bara en balkong utan även en stor uteplats. Balkongen är inglasad, mysig och takbeklädd med lättmöblerade ytor. Bostadens uteplats är lummig och bjuder på plats för bland annat loungedel samt grillplats.

Bostaden tillhör föreningen Brf Sveahov som bildades 2017 och består idag av totalt 93 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård, källarförråd samt cykelförråd. Föreningen disponerar över både garage som de boende kan hyra och som nås smidigt via hissen rakt ned i källaren.

Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Detta boende måste upplevas på plats. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy