Länk kopierad!

Visningar

sön 27 nov
Bokad visning, anmäl er via kontakt med ansvarig mäklare på 070-971 88 55. Varmt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Väverigatan 3, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
53.4 kvm
Avgift
2 887 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Social tvårummare belägen i populärt område!

Med ett attraktivt läge på Väverigatan finner du denna stilrena och charmiga tvårummare om 53 kvadratmeter med en stor balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 3 av 7 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt och grått som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Ett harmoniskt sovrum som har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter samt med separat ingång till en väldisponerad klädkammare som med all fördel kan göras om till extra sovrum eller kontor om så önskas. Större vardagsrum som har plats för soffa samt matbord och stolar. Tillhörande finner ni ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med toalett, handduksvärmare, handfat samt kombinerad tvätt och torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Lugnet 2 som nyligen bildades och består idag av totalt 55 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över garage som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

I området Valla finner ni natursköna omgivningar så som Vallaskogen och vackra promenadstråk. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger, djursjukhus samt apotek. Bara ett stenkast bort ligger Gamla Linköping samt att man med en kort cykeltur når Universitetet. Stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med cirka 15 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Inflyttning är flexibelt och kan ske snabbt.

Varmt välkommen på visning! Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt.

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande hall med klinkergolv innanför entrén som sedan övergår i vitlaserat parkettgolv, enhetligt för resten av bostaden. Här finns praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar.

Kök
Modernt, fullutrustat kök med vita och gråa skåpsluckor och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Gott om plats för matbord och stolar. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns goda sällskapsytor med flertalet möbleringsalternativ. Direkt utgång till bostadens balkong.

Sovrum
Bostaden har ett rymligt sovrum med ljust väggytor och parkettgolv. Det harmoniska rummet har dessutom direkt tillgång till en stor klädkammare.

Duschrum
Fräscht, helkaklat duschrum med dusch, toalett, kombimaskin, handduksvärmare, kommod och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar EkonomiskPlan Lugnet 2 Stadgar Lugnet 2

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53.4 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Väverigatan 3

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

47

Våningsplan

3 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lugnet 2

Organisationsnummer

769640-1426

Allmän information

Brf Lugnet 3 är en nystartad förening på initiativ av Stångåstaden. I området Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 887 SEK/månad. I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Föreningen kommer höja avgifterna med 15% from 2023-01-01.

Andelstal

1,20031

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Vatten/avlopp

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

340 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats i garage finns att hyra via Dukaten, möjlighet att ladda elbilar finns. Separat kö för alla platser.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du
vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar
området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området.
Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de
genuina miljöerna i Gamla Linköping.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta