Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Väverigatan 3, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
53.4 kvm
Avgift
2 887 SEK / mån
Rum
2 rum

Social tvårummare belägen i populärt område!

Med ett attraktivt läge på Väverigatan finner du denna stilrena och charmiga tvårummare om 53 kvadratmeter med en stor balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 3 av 7 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt och grått som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Ett harmoniskt sovrum som har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter samt med separat ingång till en väldisponerad klädkammare som med all fördel kan göras om till extra sovrum eller kontor om så önskas. Större vardagsrum som har plats för soffa samt matbord och stolar. Tillhörande finner ni ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med toalett, handduksvärmare, handfat samt kombinerad tvätt och torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Lugnet 2 som nyligen bildades och består idag av totalt 55 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över garage som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

I området Valla finner ni natursköna omgivningar så som Vallaskogen och vackra promenadstråk. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger, djursjukhus samt apotek. Bara ett stenkast bort ligger Gamla Linköping samt att man med en kort cykeltur når Universitetet. Stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med cirka 15 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Inflyttning är flexibelt och kan ske snabbt.

Varmt välkommen på visning! Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy