Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kristallvägen 4, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
4 440 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad trea med stor uteplats!

Välkommen hem till denna fantastiska bostad på Kristallvägen 4. Här möts du av en hemtrevlig känsla med optimalt planerade kvadratmeter som till och med skapar möjlighet för en minifyra om behovet så önskar. Idag används extrarummet till en rymlig walk in closet men varför inte använda det som kontor, barnrum eller sovrum för övernattande gäster?

Denna charmiga och välplanerade trerummare är byggd 2009 med genomgående ytskikt fixade under 2022, så här är det bara att flytta in! I det separata köket finns plats för 4-6 personer vid matbordet och med två kylar och två frysar ges gott om utrymme för barnfamiljen eller till dig som gillar att laga mat!

Det rymliga vardagsrummet leder dig ut till lägenhetens oas, den härliga uteplatsen i sydvästläge med plats för matgrupp eller loungegrupp. Uteplatsens söderläge gör den perfekt till den med gröna fingrar som gärna odlar egna tomater eller kryddor till matlagning.
I lägenhetens finner ni två charmiga sovrum i bra storlekar. Via det stora sovrummet finns ingång till walk in closet och i det andra sovrummet har man fin utsikt mot den lummiga uteplatsen.
Badrummet är stort och rymligt med både tvättmaskin och torktumlare med gott om plats för badkar om så önskas.

3 350 000kr är ett accepterat pris!

Solberga är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och är en del av
Hägersten-Älvsjö stadsdelsområde. Här bor du med naturen som närmaste granne samtidigt som du har Stockholm citys enorma utbud på nära håll - det bästa av två världar!

Som boende i området har man nära till det mest, så som restauranger och gym på de charmiga 50-talstorgen Kristalltorget och Klacktorget. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa på ett rikt djurliv i form av rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de minsta, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Omtyckta förskolor och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Ett välbyggt cykelnät tar dig snabbt vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m. Direkt utanför lägenheten tar du dig enkelt både till Älvsjö centrum samt Telefonplan med buss 142 på bara några minuter.

Närservice:
Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud med butiker, restauranger, gym, mataffär, vårdcentral, konditorier. Även Västberga handel är bara några minuters promenad bort och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop, Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation.

Restauranger i närområdet är bland annat Landet, KRUBB, Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, Scandwich, Winterviken, Långbro Världshus, Bonne Femme Stenugnsbageri (frukost/café), Restaurang Aloë.

Kommunikationer:
Vid Älvsjö Centrum finns mycket bra kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.
Telefonplan har röda linjen som tar dig in mot stan på ca 14 min. Tar du pendeltåget i Älvsjö Centrum tar det endast 10 min till Stockholm Central. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen.

Skola:
I ert nya bostadsområde finns det såväl skolor & förskolor för barnfamiljen. Ni hittar förskolor såsom Solbergas Förskolor och Förskolan Solängen. Grundskolan finner ni närmast Solbergaskolan eller Kämpetorpsskolan för upp till årskurs 9.

Välkommen till Kristallvägen 4
Väkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy