Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
3 725 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

OSLAGBAR våning högt upp i huset, utsikt över takåsar & hav. Exklusiva tillval! Balkong i söder!

Extraordinär och exceptionell utsikt är sällsynt i Västra hamnen. Här bor du högt upp på våning 10 med välplanerade ytor och påkostade materialval som är investerade i lägenheten av nuvarande ägare. Detta är en oslagbar etta i Västra hamnen! Tillvalen lyfter hela bostaden såsom vitlaserad 1-stavs ekparkett från Kährs, stenkomposit bänkskiva i kök, köksluckor i fasade kanter i ljusgrå varm tonad kulör och mycket mer se bifogad tillvals lista. Här finner du karaktär, dominant utsikt med ett ljusinsläpp från söderläge som ger charm i hela bostaden.

Välplanerade kvadratmetrar genomsyrar bostaden tillsammans med ett magiskt ljusinsläpp. En stor och öppen hall, dessutom med ett rymligt förråd precis innanför dörren. I vardagsrum och kök möter sociala ytor upp, här skapar man med enkla medel en mysig sovdel. Köket är välutrustat och lämnar inget att sakna. Njut av solen på balkongen hela dagen från morgon till kväll, här ryms en lyxig loungedel och grönskande planteringar. I badrummet som är inrett i klassiska färger och extra tillval förenklar vardagen med såväl tvättmaskin som torktumlare.

Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

Rumsbeskrivning

HALL
Vitlaserad och mattlackad 1-stavs ekparkett från Kährs (Tillval 21000kr) och släta vita väggar. Platsbyggd skjutdörrsgarderob erbjuder gott om plats för jackor och skor. Spotlights LED-belysning 4 stycken med dimmer funktion (Tillval 4500kr)

KLÄDKAMMARE 3 kvm
Vitlaserad och mattlackad 1-stavs ekparkett från Kährs (Tillval 21000kr) och släta vita väggar. Om ca 3 kvm. En garderob samt klädstång, optimal förvaring från golv till tak.

BADRUM/TVÄTT
Svart klinker från Skärgård på golv (Tillval 1000kr) och vitt matt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med kommod i ljusgrått och fasade kanter från Kasjön & Odensvik (Tillval 800kr). Vitt handfat samt spegelskåp från Kasjön i ljusgrått med LED- belysning ovan (Tillval 2500kr) . Dusch med vikbara klar glasdörrar från Hafa och duschset med takdusch (Tillval 4500kr). Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare till utökad volym av vikt till 7 kg från Cylinda (Tillval 5000kr) och kromad handdukstork. Spotlights med 6 st LED-belysning inklusive dimmer funktion (Tillval 9000kr). Handdukstork från Pax Flex Momento svängbar i krom (Tillval 2500kr)

VARDAGSRUM/SOVDEL
Vitlaserad och mattlackad 1-stavs ekparkett från Kährs (Tillval 21000kr) och släta vita väggar. Plats för soffgrupp och säng. Stort fönsterparti och dörr ut till den egna balkongen.

KÖK (se illustrations bild i bildflödet)
Vitlaserad 1-stavs ekparkett och släta vita väggar. Kök från IKEA med grå lucka med ram med fasade kanter (tillval 7000kr). Handtag till överskåp i rostfri (Tillval 500kr) med handtag till underskåp i rostfri. Bänkskiva i stenkomposit Bianco Palazzo (Tillval 28.000kr) med vitt kakel ovan. Utrustat med diskho (New York), induktionshäll med boozter, pausfunktion och brofunktion (Tillval 2200kr). Fläkt ovan, varmluftsugn i rostfritt med pyrolytisk rengöring (Tillval 2000kr) och mikrovågsugn i rostfritt. Integrerad diskmaskin (Tillval 2200kr)och integrerad kyl/frys (Tillval 5500kr). Samtliga vitvaror från IKEA. Plats för matgrupp till 4 personer, i öppen planlösning med vardagsrum, stort fönster.

BALKONG bästa väderstreck
Om ca 6 kvm i I söderläge med sol hela dagen. Plats för sittgrupp och planteringar.

ÖVRIGT
Innerdörrar i lägenheten vita med ramdörr från Beijer (Tillval 1800kr)
Total kostnad för alla tillval gjorda i denna lägenhet är 100,000 kr
Rumshöjden är 2,5 meter förutom i hall och badrum där höjden är 2,3 meter.

VÅNINGSPLAN
Föreningen anger våningsplan 9 enligt ekonomisk plan då de räknar bottenplan som 0. Lägenheten är fysiskt placerad på våning 10 om man räknar bottenplan som 1.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk Plan Brf Sporta Stadgar Brf Sporta Inredningsval Säljarens säljbroschyr Brf Sporta Ekonomisk plan Tillvals lista

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

30 maj 2023

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

41 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lilla Varvsgatan 29A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

2-1905

Våningsplan

10 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sporta

Organisationsnummer

769639-1148

Allmän information

Brf Sporta är en äkta förening som kommer erbjuda 50 st lägenheter fördelade i ett trapphus med tio våningar, byggstart 2021 och inflytt från våren 2023. Föreningen äger marken för fastigheten Kryssmasten 12. Föreningen är delaktig i fem gemensamhetsanläggningar, se ekonomisk plan.

EKONOMI
Ikano sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1,5% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (788 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 3,5% av gällande prisbasbelopp, säljaren ska betalar denna avgift (1 838 kr år 2023).

Föreningen har gemensamt elavtal, de boende debiteras efter faktisk förbrukning med en månads förskjutning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Nyproduktion.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård med träningsmöjligheter och grönskande planteringar, sittplatser samt grill. Gott om cykelparkering. Till varje bostadsrätt ingår ett tioårigt medlemskap i fordonspool, här kan såväl elbil som elcykel och ellådcykel hyras. De flesta lägenheter har förråd inne i lägenheten eller ute i trapphuset. Gemensamt miljörum. Övernattningslägenhet (klar i november 2023) i grannföreningen Brf Gymma, som även medlemmar i Brf Sporta kommer att kunna hyra.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiberanslutning via Tele2 för TV, internet och telefoni. Startutbud med 8 kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
15 st garageplatser under huset (1000 kr/mån), kösystem tillämpas. Tills garaget kan tillträdas kommer ersättningsplatser att finnas i området som erbjuds av Ikano.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Radiatorer/från- och tilluft med återvinning

Antal lägenheter

50

Byggnader

Byggår

2022-2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 725 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån avseende kabel-tv och bredband. El debiteras efter faktisk förbrukning.

Andelstal

1,4584%

Överlåtelseavgift

1838 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

788 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl