Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kurirgatan 33, Ringstorp, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 088 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad markplans-tvåa med öppen planlösning, stor uteplats om ca 45 kvm & underjordisk garage!

I eftertraktade Ringstorp finns nu möjligheten att förvärva en av dom mycket sällsynta markplans-tvåorna med stor uteplats i sydväst-läge! Här finner vi en välplanerad bostad med flertalet bekvämligheter så som underjordisk garageplats, övernattningslägenhet för uthyrning och en välkomnande innergård i direkt anslutning till bostadens egna uteplats om hela 45 kvadratmeter!

Invändigt fördelar sig bostaden på 55 kvadratmeter och två rum och kök. Direkt vid entrén finner vi gott förvaringsplats tack vare den rymliga klädkammaren i anslutning. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en öppen disponering, vilket skapar goda sociala ytor. Köket erbjuder vita släta köksluckor, fullutrustad maskinpark uppdaterad 2021-2022 och gott om arbetsyta. I allrummet finner man plats för en rejäl soffgrupp samt ett matbord 4-6 personer. Sovrummet ligger längst in i bostaden och är tillräckligt stort för att kunna möbleras med dubbelsäng och kontorshörna. Slutligen har man ett helkaklat badrum närmast entrén, här finner man grå klinker på golv och vit kakel på väggarna, kombinerad tvätt/tork-maskin från 2021, duschhörna, kommod och WC. På golvet vilar en genomgående 3-stavs parkett och samtliga väggar är ommålade 2021.

Från vardagsrummet når vi den riktigt stora uteplatsen om ca 45 kvadratmeter i soligt sydväst-läge. Här finns utrymme för två separata trädgårdmöblemang och diverse möjligheter att plantera växter för den trädgårdsintresserade. I fastigheten finns ett underjordisk garage som man kan hyra för 600 kr i månaden (separat kö), gemensamt cykelförråd samt en övernattningslägenhet man kan hyra vid behov för 250kr/natt. Till varje lägenhet ingår ett källarförråd. Sammantaget en unik bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan görs på annonssidan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy