Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Limhamns stationsväg 27, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
56 kvm
Avgift
3 133 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik lägenhet med vacker utsikt från panoramafönster i Limhamns Sjöstad!

Välkommen till denna nyproducerade våning om 56 ljusa kvadrat i absolut toppklass. Från våning två kan du njuta av den härlig utsikt över kajkanten och havet. Bostaden är välplanerad med fina materialval i dansk design. Här finns bekvämligheter så som eget tvätt och tork, rymligt sovrum och hiss från markplan. Ett trivsamt boende med generösa mervärden, till exempel en stor balkonger och panoramafönster. Detta är ett boende för dig som ställer höga krav på läge, komfort, kvalitet och funktionalitet. Njut av härliga morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längs kajkanten.

Rumsbeskrivning

Entré: Ekparkett, 3-stav, vita väggar. Skjutdörrsgarderob.
Kök: Ekparkett, 3-stav, vita väggar
Skåpsinredning från HTH i vitt med bänkskiva i kompaktlaminat koksgrå med svart kärna, rostfri diskho (underlimmad), kakel, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggnadsugn och inbyggd mikro. Maskinpark från Siemens förutom fläkt som är från LGG.
Vardagsrum: Ekparkett, 3-stav, vita väggar
Sovrum: Ekparkett, 3-stav, vita väggar, skjutdörrsgarderob.
Badrum/tvätt: Klinkergolv grå 30*60 med 5*5 i dusch, helkaklade väggar grå 30*60. WC, handfat, rak vikbar duschvägg i klarglas. Handdukstork och infällda spotlights. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Laminat bänkskiva, väggkåp och öppet bänkskåp med hyllplan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Babord Ekonomisk Plan

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

56 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Limhamns stationsväg 27

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

P4-1102

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Babord på Limhamn

Organisationsnummer

769634-6597

Allmän information

Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört föreningens hus, två flerbostadshus med 47 bostadsrätter samt 7 gathus det vill säga totalt 54 bostadsrättslägenheter, ett garage och en lokal på fastigheten Malmö Babord 1.

24 bilplatser varav 10 är en laddplats, 2 MC-platser. Resterande parkeringsplatser hyrs i närområdet genom nyttjanderättsavtal.

Brf bildades

2017

Byggnader

Byggår

2022

Ekonomi

Månadsavgift

3 133 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Inklusive värme och kallvatten.
Bostadsrättshavaren bekostar varmvatten och el efter förbrukning och debiteras av bostadsrättsföreningen. Ca 499 kr/mån
Avgift för TV/bredband debiteras månadsvis. Tilläggsförsäkring för bostadsrätt är obligatorisk och tecknas av bostadsrättsföreningen. Debitering sker månadsvis. Ca 250 kr/mån
Summa: Ca 3 882 kr/mån

Avgiftsförändringar

5

Andelstal

1,14%

Andel av månadsavgift

1,14%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy