Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vantörsvägen 260, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 845 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor tvåa med möjlighet till en trea! Två fantastiska uteplatser! Förening med pool!

Välkommen till denna härliga bostad!

På första våningen i en byggnad från 2013/2014 välkomnas vi in i en stor tvåa som erbjuder en genomgående planlösning och stora fönster. Vardagsrummet är generöst till storleken med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finner vi ett stilrent modernt kök med goda förvaringsmöjligheter. Ut från vardagsrummet når du den inglasade uteplatsen i söderläge som har plats för en loungegrupp. Generöst sovrum med god plats för garderober eller skrivbord. Här från når du till den andra uteplatsen. Det finns även grind där som leder dig rakt ut till poolområdet. Bostaden har även ett modernt badrum i tidlös stil.

Här bor ni på ett bra läge med närhet till allt som vardagen kan tänkas kräva. Pendlaren bor perfekt med smidig access till motorvägen och för den som åker kommunalt så finns busshållplatsen nära bostaden alternativt en kort promenad till Fruängens Centrum.

Skulle man vilja kan man bygga ett till sovrum där matsalen är idag. Se alternativ planritning.

Fruängens Centrum har allt som underlättar i vardagen såsom matbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, systembolag, gym, torgmarknad, många bra restauranger mm. Vidare nås Långbropark som ligger en kort promenad bort och är en grönskande oas där man kan mata änder i dammen, träna, leka och umgås eller stanna till för en matbit på det välrenommerade Långbro Värdshus. Tio minuter bort hittar du även härliga promenadstråk, badplats och skridskoåkning vid Långsjön, vacker natur i Älvsjöskogen och Pendeltåg i Älvsjö.
Kungens Kurva, Heron City, Aspuddsparken och Vinterviken är några populära områden ligger på cykelavstånd från bostaden. Fruängen är en knytpunkt för flertalet bussar och här finns tunnelbanan som snabbt tar dig till city, Tekniska Högskolan eller Universitetet utan byten.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy