Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storvretsvägen 61, Skogås, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 675 SEK / mån
Rum
2 rum

Hemtrevlig och stilren tvåa

Välkommen till en hemtrevlig och smart planerad lägenhet som finns två trappor ner från entréplan, men fin utsikt mot husets baksida och grönska. Lägenheten är i ett genomgående fint skick. Här är det bara att flytta in!

Det första man möts av när man öppnar dörren är en ljus och rymlig hall, med gott om förvaring till jackor och skor. Spotlight belysningen i hallen kan styras av Plejd-appen. Direkt till vänster i hallen finns badrummet som är helkaklat och förberett för tvättmaskin.
En snyggt inredd klädkammare med goda förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen. Ljust och härligt kök med bänkskiva i ek och generösa arbetsytor på båda sidor. Sovrummet är rogivande och har plats för att möblera med dubbelsäng och möbler därtill. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utsikt mot grönska. Vardagsrummet har även en praktisk alkov där skrivbord eller exempelvis matbord kan vara.

- Stabil och välskött förening
- Lugnt område
- Nära Skogås centrum
- Bredband & tv ingår i avgiften
- Genomgående fint skick i lägenheten

Brf Porten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1966, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1886 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstugor, cykelförråd och övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 2675 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Hushållsel debiteras kvartalsvis på avi.

På kort promenadavstånd når du Skogås Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 20 minuter med pendeltåget är du framme på Stockholms Central. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy