Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 100 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Beryllgatan 51, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
67.5 kvm
Avgift
4 168 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EN TRAPPA UPP finns den här trevliga två rumslägenheten som har ett toppenläge i området. Mycket bra planlösning med snyggt renoverat badrum samt härlig balkong i rätt sydvästligt läge med gott om soltimmar. Garageplats ingår i avgiften. Mysiga gröna innergårdar med fina planteringar och skolor/förskolor finns i närområdet. Bara några minuter till busshållplats och endast 12 minuters resa in till Linnestaden. Cykelavstånd till Frölunda torg samt till härliga havsbad.

Rumsbeskrivning

Hallen är rymlig med en social yta. Perfekt för att välkomna gästerna med en drink före maten. Här finns gott om plats för förvaring i tre garderober och även plats för att hänga ytterkläder bredvid. Ytterdörren är en säkerhetsdörr som även dämpar ljudet från trappuppgången

Till vänster i hallen finner ni det fräscha badrummet som renoverades av föreningen i samband med stambytet. Ljust kaklade väggar och grå klinkergolv. Här finns ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp och även vädringsmöjligheter. Utrustningen består av: WC, dusch med glasvikväggar, stort handfat med kommod, ett högskåp till förvaring, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare.

Bredvid badrummet finns sovrummet. Här har ni gott om plats för både en större säng och ett hemmakontor om så önskas. Här är det även gott om förvaring i flera garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Till höger i hallen finns köket. Vit köksinredning med metallbeslag, vitt kakel och snygg arbetsbänk i grå laminat. Köksutrustningen består av kyl/frys (2015), induktionshäll, fläkt (2020), varmluftsugn (2021) och diskmaskin. Vitmålade väggar och parkettgolv. Matplatsen är trevligt belägen vid fönstren med utsikt över den grönskande innergården.

Från köket når ni den härliga balkongen med soligt sydvästligt läge. Här kan ni sitta och njuta av solen långt in på kvällen med lika fin utsikt som från köksfönsterna.

Vardagsrummet är stort, luftigt och ljust. Här finns det gott om plats för både soffgrupp och en matplats. Vittapetserade väggar och ett vackert parkettgolv.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning Beryllgatan 50-61

Allmän information

Pris

2 100 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

67.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Beryllgatan 51

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Beskrivning av förråd m.m.

Rymligt förråd

Lägenhetsnummer BRF

7

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Grevegården

Organisationsnummer

757200-9244

Allmän information

KONTAKT
Exp. måndag 18.30-19.30

Brf bildades

1969

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

- 2011/2012 Byte av elinstallationer samt energisparåtgärder. Porttelefon och nytt passersystem till trapphusen
- 2010- 2012 Stambyte med helt nya badrum.
- 2017-2018 genomfört åtgärder efter garantibesiktning av stambyte och nya badrum samt injustering av värme- och ventilationssystem.
- 2019 utfördes garagerenovering.
- 2020 takrenovering och installation av solceller

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns två samlingslokaler, gym, odlingslotter, tvättstuga och cykelförråd.

Antal lägenheter

444

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 168 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, Kabel TV via Comhem, bostadsrättstillägg och p-plats.

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har individuell debitering av varmvatten och el.

Andelstal insats

0,20070 %

Andel av månadsavgift

0,20070 %

Kommentar

I hushållselkostnaden ingår även varmvattenkostnaden.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

297 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

447 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår i avgiften.

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

90 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

73 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Service och kommunikationer

Buss linje 50, från hållplats Beryllgatan till Brunnsparken tar ca 15 minuter.

Områdesbeskrivning

Området ligger nära flera badplatser, båthamnar, strövområden, idrottsanläggningar, affärscentrum, skolor och förskolor. Snabba kommunikationer till övriga Göteborgs pulserande stadsliv.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy