Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sidvallsgatan 19, Öster, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
4 298 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor härlig 2:a högst upp i huset med balkong i söderläge

Välkommen till Sidvallsgatan 19! Här erbjuds en trivsam och rymlig 2:a högst upp i huset med balkong i soligt söderläge mot föreningens innergård.

Lägenheten består av en öppen och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, lättmöblerade och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt, stilrent och modernt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är smakfullt, trevligt och funktionellt med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, dimbara spotlights, torktumlare och tvättmaskin. Det harmoniska och ljusa sovrummet har grå väggar och parkettgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

I huset finns hiss och tvättstuga och till lägenheten hör ett vindsförråd. Tilltalande läge med närhet såväl universitetet som till stadskärnans generösa utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen. För den idrottsintresserade är det nära till flera olika idrottsanläggningar såsom Behrn Arena, Eyrabadet och Gustavsviks golfbana.

Lägenheten tillhör en stabil och välskött förening som har föreningslokal för uthyrning, välutrustad tvättstuga och cykelrum.


Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hallen

Den öppna och välplanerade hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall. Garderober och gott om plats för jackor och skor.

Kök

Det sociala, stilrena och moderna köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, mikrovågsugn, fläkt, frys, ugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, lättmöblerat och mysigt rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum

Från hallen når du lägenhetens master bedroom. Ett harmoniskt och ljust rum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Badrum

Smakfullt, trevligt och funktionellt badrum med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, dimbara spotlights, torktumlare och tvättmaskin. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Planlösningar sidvallsgatan 19 energideklaration RB_BRF_Karlavagnen-Årsredovisning-2020 RB_BRF_Karlavagnen-Stadgar

Länkar

Allmän information

Pris

1 750 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sidvallsgatan 19

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd

Lägenhetsnummer BRF

0026

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

RB BRF Karlavagnen

Organisationsnummer

7164116746

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningens ekonomi är fortsatt mycket god och höstens budgetarbete har resulterat i att styrelsen har beslutat om oförändrad månadsavgift under 2019.

BYGGNADSÅR
1985

KONTAKT
Margareta Samuelsson
+46703184098

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 70

Antal lägenheter

70

Byggnader

Byggår

1985

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 298 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Andelstal

1,244%

Andel av månadsavgift

1,24399%

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

175 SEK/månad

Försäkringskostnad

105 SEK/månad

Summa driftkostnad

280 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats med el-uttag. Går att hyra för 175 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. En plats ledig i dagsläget/2019-01-30.

Garage finns att hyra. Till garageplatserna är det separat kö.

Gästparkeringar finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta