Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kocksgatan 52, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Suveränt planerad lägenhet med balkong och maximalt utnyttjade kvadratmeter och suveränt läge i SoFo

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet med högt fint läge mot gården. Lägenheten har en modern öppen planlösning mellan kök och rum som gör lägenheten ljus och trivsamm och tillsamans med sovalkoven lättmöblerad.

Här bor du med ett suveränt läge mitt i Sofos folkvimmel. Ett stenkast från fastigheten hittar du topprestauranger såsom Nook, Blue Light Yokohama och Café Nizza. Du har närhet till Sofos livliga butiks- och restaurangutbud. Kombinationen är perfekt; grönska och promenadvägar i Vitabergsparken, gångstråk bland kulturhusbebyggelsen på Åsöberget invid Stockholms inlopp och ändå alldeles invid Sofos hjärta Nytorget. Sofo har blivit det moderna Söders centrala punkt och hit söker sig de som vill njuta av sociala kvarter med lokala små butiker, uteserveringar och parker. Läget erbjuder även goda kommunikationer med t ex blå buss nr 3 och 76 runt hötnet och med en kort promenad når man både Skanstulls och Medborgarplatsens tunnelbanestation.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kocksgatan 52

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

130

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf. Schultz 16

Organisationsnummer

716418-1864

Juridisk person kan accepteras

Nej

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 3

Antal lägenheter

23

Byggnader

Byggår

1945

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy