Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
325 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Akaciastigen 12, Bråten Park, Mariestad
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
5 215 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och modern gavellägenhet i familjevänligt område!

Välkommen Hem till denna ljusa och moderna lägenhet med stor balkong i familjevänligt område! Bostaden bjuder på smakfulla ytskikt och färgval, bra planlösning och läge på gaveln. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt modernt kök med utgång till en rymlig balkong som blir ett härligt extrautrymme under sommarhalvåret. Renoverat badrum!
Här bor ni ni en stabil förening med närhet till kommunikationer, matbutik, förskola och skola. Cykelavstånd till golfbana, bad och Mariestads centrum och hamn.

Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna bostad som har genomgående fräscha och ljusa ytskikt!
Hallen är rymlig och möblerbar och har enkelt plats för både ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns även en klädkammare.
Bostadens två sovrum är ljusa och rymmer säng och förvaring. Det ena ligger i anslutning till vardagsrummet och det andra vägg i vägg med köket.
Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp och matbord för den som önskar och rummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren som vetter åt två väderstreck.
Köket har ett modernt uttryck med sina vita över -och underskåp och den mörka bänkskivan. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin som är integrerad i inredningen. Vid matplatsen ryms bord för 4-6 personer. Från köket kommer ni också ut på den rymliga balkongen som blir ett härligt extra utrymme under sommarhalvåret.
Badrummet har smakfull inredning och är utrustat med WC, tvättställ samt badkar, även här finns ett fönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

325 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Akaciastigen 12

Ort

Mariestad

Kommun

Mariestad

Lägenhetsnummer BRF

35-3214-2-87-16

Våningsplan

4 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF BråtenPark

Organisationsnummer

766000-0709

Allmän information

BråtenPark är ett lummigt område med mycket träd och buskar. Det finns även fruktträd och bärbuskar som det bara är att ta för sig ifrån.
Området har tre adresser. Valnötsstigen 1-31, Akaciastigen 2-32 och 1-15 och Fläderstigen 2-12.

Övriga utrymmen i föreningen

Bråten Park har fina uteplatser och grillplatser.

Inne har du här tillgång till: stor tvättstuga i varje hus och en grovtvättsuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, mopedförråd. Ute finns: tre lekplatser, fotbollsplan med stora mål.

På området finns att hyra p-plats, garage, inhägnad husvagnsparkering och parkering för lite större fordon.

Du kan hyra en fin gästlägenhet om två rum och kök, bastu där du själv bokar in tid då du vill basta och det finns kolonilotter på området. Gästlägenheten på Fläderstigen 4 är tillgänglig för bokning av föreningens medlemmar.

BråtenPark har mitt i området ett fristående hus som är vårt gårdshus. Det kan du hyra för egna aktiviteter eller gå dit på någon av de aktiviteter som Fritidskommittén ordnar. Gårdshuset rymmer ca 50 personer.

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 215 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV

Andelstal

0,27736%

Andel av månadsavgift

0,27265%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

240 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

På området finns att hyra p-plats, garage, inhägnad husvagnsparkering och parkering för lite större fordon.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta