Länk kopierad!

Visningar

mån 4 jul 17:30 - 18:00
Bokad visning - anmälan sker via hemsidan! Kontakta mäklaren för övriga frågor.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bomansgatan 24C, Kristiansborg, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
3 140 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppskick på populära och trivsamma Kristiansborg!

Välkommen till en tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt. En modern lägenhet med perfekt planlösning.

Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall med förvaringsmöjligheter, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp med utgång till balkong i soligt läge. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är nyrenoverat och fint med kommod, dusch, tvättmaskin, toalett. Det rogivande sovrummet har vitmålade väggar och laminatgolv och erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där både tv och bredband ingår. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens högskola, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, inbyggd garderob.

Kök

Det praktiska och stilrena köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, fläkt och induktionshäll. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett rymligt och lättmöblerat rum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Utgång till balkong i soligt läge.

Sovrum

Ett rogivande sovrum som ramas in av laminatgolv och vitmålade väggar. Rummet nås från hallen och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng.

Badrum

Nyrenoverat och fint badrum med kommod, dusch, toalett och tvättmaskin. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong

Mysig och fin balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor och eftermiddags sol.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration 24 A-D Energideklaration 22 A-F Årsredovisning Energideklaration 26A-D Stadgar brf Kullen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

49.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bomansgatan 24C

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

69

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kullen i Västerås

Organisationsnummer

778000-3187

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Kullen som har sitt säte i Västerås äger fastigheten Fasanen 2 i Västerås som bebyggdes år 1942-43. På fastigheten finns 3 bostadshus med tillsammans 14 trapphus med adresserna Bomansgatan 22, 24 och 26. Total lägenhetsyta är 5 793 kvm. Ekonomisk förvaltare är HSB.

TV OCH BREDBAND
Kabel Tv via TELE2, grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Telenor 250/100 ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam där även bostadsrättstillägget ingår.

BYGGNADSÅR
1943

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2021 Hissarna renoverade
2020 Nya låssystem
2019 fastighetsbesiktning, byte av tvättmaskin, ny belysning i trapphus och tvättstugor
2018 Stamspolning
2017 Basturenovering.
1992-1993 Fasad, fönster, balkonger, stambyte, utemiljö.

Kommande renoveringar

Inga planerade större renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 126
Antal lokaler: 10

Hobbyrum.
Tvättstuga.
Bastu.
Samlingslokal med pentry.
Träningslokal.
Cykelrum.

Antal lägenheter

126

Byggnader

Byggår

1943

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 140 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Enligt information från föreningen så finns det inga planer på några avgiftsändringar.
Kontrollerat 2022-06-21.

Andelstal

0,84761

Inre reparationsfond

1 893 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Inom föreningen finns det 68 st parkeringsplatser varav 46 st är med eluttag. Kö i dagsläget. Fn. ca 1 års väntetid enligt föreningen. Det finns dock parkering på gatan samt närliggande gator.

Med el-stolpe kostar parkeringen 165 kr per månad.
Utan el-stolpe kostar 110 kr per månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Grönytor, lekplats samt fin grillplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta