Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Åbylundsgatan 48, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.5 kvm
Avgift
2 438 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåa med härligt balkongläge!

Bekvämt beläget, en trappa upp finner vi detta otroligt fina och väl omhändertagna hem. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Balkongen är mysig och lummig i lugnt läge med sol hela dagen och fin utsikt mot parken, här finns plats för ett mindre bord och stolar. Lägenheten är i genomgående gott skick med bl.a. helkaklat badrum och kök som erbjuder matplats lagom för fyra och genomgående ljusa väggar.

Här bor du till en låg månadskostnad om 2 438 kr där kabel-tv, värme och vatten ingår samt obligatoriskt tillägg om 165 kr för bredband.
Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en stamrenoverad välskött och stabil förening med mycket god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, bastu, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och möjlighet till kolonilott!

Här i Åbylund är det lätt att trivas, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Restauranger ligger endast en kort promenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. I området finns matbutiker, motionsspår, skola, förskola, lekplatser, bra kommunikationer och busshållplats.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning-2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

56.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Åbylundsgatan 48

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd samt matkällare tillhörande lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

66

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 10

Organisationsnummer

722000-2120

Allmän information

Riksbyggen Brf Linköpings hus 10 är en mycket välskött förening i populära Åbylund, föreningen omfattas av 380 bostadslägenheter i varierande storlekar, allt från ettor med kokvrå till lägenheter med 4 rum och kök. Husen byggdes 1953-1956.

Välskött förening med god ekonomi.

Byggnadsår
1953-56

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Delar av stammarna renoverades under 90-talet, resterande stammar renoverades 2008. (relining)
Tvättstugorna är renoverade.
Porttelefon till fastigheternas ytterdörrar har installerats.
Byte till säkerhetsdörrar har skett i varje lägenhet.
Fönster och balkongdörrar målade på södersidan, -11.

Kommande renoveringar

Föreningen kommer genomföra underhåll där man kommer renovera, fasad, balkonger, tak och ventilation. Detta beräknas påbörjas 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 380
Antal lokaler: 5

Antal lägenheter

380

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 438 SEK/månad. I avgiften ingår kabel-tv, värme och vatten ingår samt obligatoriskt tillägg om 165 kr för bredband.

Andelstal

0.25774

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns det 187 garageplatser och 175 parkeringsplatser. Till garage och parkeringsplats är det separat kö. Några lediga garageplatser finns idag samt två lediga parkeringsplatser, 2022-06-02.
Hyra för garage är ca 150-250 kr/mån beroende på storlek och hyra för parkeringsplats är ca 75 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta