Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / Utgångspris
Adress
Domkyrkoesplanaden 7A, Centrum, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
3 435 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tidlös bostad med låg avgift mitt i centrum!

Denna unika trerummare bjuder bland annat på bra planlösning som utmärker sig från standard, behagliga färgval och härlig atmosfär. Lägenheten har mycket att lyfta fram som exempelvis genomgående fräscha ytskikt, fina siktlinjer mellan rummen, generös takhöjd, djupa fönsterbrädor i sten, öppen spis, balkong mot innergård samt fransk balkong i sovrum. En charmig och tidlös bostad i fint skick som passar utmärkt för familjen som vill bo centralt och nära till allt.

I denna bostad möts vi av en trevlig och inbjudande hall med platsbyggda garderober som rymmer familjens alla jackor och skor. Vidare finns två sovrum, en kontorsplats, ett helkaklat badrum samt ett härligt och socialt vardagsrum med ljusinsläpp från stort fönsterparti, bra umgängesytor och en fungerande öppen spis som höjer myskänslan ytterligare. Det moderna och renoverade köket erbjuder generösa arbetsytor, släta luckor, utgång till balkong i sydvästläge och en väl tilltagen matplats som rymmer stora middagssällskap. Här finns gott om plats för familj och gäster att avnjuta långa trevliga middagar samtidigt som mästerkocken har utrymme att svinga sina kastruller. Vidare är badrummet nyrenoverat och utrustat med toalett, dusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med ovanpåliggande handfat, spegelskåp, flertalet dimbara spotlights i taket samt golvvärme för bästa komfort.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. Perfekt för dig som söker ett boende med charm i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med Domkyrkan, Rudbecksparken runt knuten och mitt i Västerås city med dess stora utbud av restauranger, barer, caféer och butiker. Stabil och väletablerad Brf från 1944 med enastående ekonomi där avgiften har sänkts vid flera tillfällen. I den redan låga avgiften ingår även kabel-tv och bredband.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

I denna trevliga och funktionella hall möts man av platsbyggda garderober som har skjutdörrar. Målade väggar som går fint ihop med rummets vackra parkettgolv.

KÖK

Det moderna och renoverade köket har mycket att tycka om, exempelvis generösa arbetsytor, släta vita luckor, ljusgrå bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan köksbänk. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt fullstor kyl och frys. Här ligger mörkt klinker i storformat på golvet och väggarna är ljust målade.

MATPLATS

Öppen och social matplats intill kök. Utgång till mysig balkong. Målade väggar, tapetserad fondvägg (tapet Marimekko) och parkettgolv. Plats för matbord som rymmer åtta personer.

VARDAGSRUM

Ett härligt och socialt rum som bjuder på bland annat på fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, underbar öppen spis, generös takhöjd och härliga umgängesytor. Målade väggar, fondvägg och parkettgolv.

SOVRUM 1

Ett harmoniskt och rogivande sovrum med härliga vinklar och fransk balkong. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. God förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Målade väggar, fondvägg och stavparkett.

SOVRUM 2

Från vardagsrummet når du detta inbjudande och charmiga sovrum med dubbeldörrar. Rummet erbjuder två inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för säng samt skrivbord. Här omges du av målade väggar och har stavparkett under fötterna. Passar även utmärkt som gästrum.

KONTOR

Detta rum ligger mellan vardagsrummet och köket. Har fint ljusinsläpp från två håll och plats för rymlig arbetsplats. Målade väggar, tapetserad fondvägg och parkettgolv som löper vidare in i hall, kök och vardagsrum.

BADRUM

Nyrenoverat och helkaklat badrum med toalett, infällbara duschväggar i glas, rymlig kommod med ovanpåliggande handfat, spegelskåp med belysning, flertalet dimbara spotlights i taket samt golvvärme för bästa komfort. Här ligger grått klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar i vitt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Brf Inge Stadgar Brf Inge Energideklaration Domkyrkoesplanaden 7A

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 850 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Boareabeskrivning

Bostaden är registrerad hos bostadsrättsföreningen som en 3:a men brukas som en 3,5:a ( kontor mellan kök och vardagsrum )

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Domkyrkoesplanaden 7A

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

7-2009-1-17-4

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Inge i Västerås

Organisationsnummer

778000-3039

Allmän information

Inom föreningen finns 2 lokaler med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt.

Varje lägenhet har två tillhörande förråd. Ett mindre matförråd i källaren och ett större vindsförråd.

Ordförande: Yvonne Johansson
070-3541904

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Inga större renoveringar gjorda på senare år och inga större planerade. Uppfräschning av trapphus 2021. Följer upprättad underhållsplan.

Kommande renoveringar

Hösten 2022 planeras ommålning av balkonger.
Dialog förs i föreningen om att skaffa laddstolpar för elbil.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns 2 cykelförråd varav det ena i källaren och det andra på gården. Stor tvättstuga med tre rejäla tvättmaskiner, en torktumlar samt två torkrum.

Antal lägenheter

23

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 435 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV, Internet

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal

4,46138

Andel av BRF nettoskuldsättning

68 423 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 11 parkeringsplatser med el-stolpe. Kostnad 125 kr/mån + individuell elavläsning. Till parkeringsplatserna är det kö .

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

154 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

117 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl