Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lindormsgatan 27, Sjöbo, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.5 kvm
Avgift
3 492 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig tvåa med fantastisk fin utsikt över Rya Åsar och en härlig balkong

Nu har du möjlighet att förvärva denna mysiga tvåa med fantastisk fin utsikt över Rya Åsar och en härlig balkong som du når från vardagsrummet.Här bor du ljust och bekvämt nära till det mesta. Perfekt lägenhet för dig som vill flytta in direkt ha en låg månadsavgift samtidigt som du bor fint. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Mysigt kök med plats för matbord och stolar samt bra förvaring! Du kommer ha närheten till stadens puls samt naturens lugn. Nära matbutik, pizzeria, bra kommunikationer till Knalleland, högskolan och stan. Endast 5-10 minuters promenad till Almenäs som är Borås populäraste badplats sommartid samt närhet till naturreservatet Rya Åsar. Självklart finns det hiss i huset.

Varmt välkomna på visning!
- Lina Amor Monroy

*bokad visning* Boka enkelt via vår hemsida.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen in i den rymliga hallen. Här finns gott om förvaring med bla skjutdörrar i spegelglas som skapar ett luftigt intryck.

KÖK
Direkt in till höger i lägenheten hittar vi det fina köket. Ljusa luckor och mörkare arbetsbänk ger ett harmoniskt intryck. Alla vitvaror såsom spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys är vita och smälter bra in med resten av kökets utformning. Stora ljusinsläpp från fönstret. Plats för matbord med fyra stolar.

VARDAGSRUM
Till vänster in i lägenheten finner vi ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp, tv, tvbänk och högskåp för den som önskar. Här har du också utgång till den härliga balkongen med fin utsikt över grönska.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet finns sovrummet. Harmoniskt inrett med fina dova färger på väggarna. Plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. Här finns också en garderob för förvaring av kläder.

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa färger som innehåller: Handfat med kommod, handdukstork, toalett, spegelskåp, duschhörna och en egen tvättavdelning med tvättmaskin, men torktumlaren fungerar inte

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Energideklaration Stadgar Årsredovisning

Länkar

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

56.5 kvm

Gatuadress

Lindormsgatan 27

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

204016001-0080

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Trollskogen

Organisationsnummer

764500-3679

Allmän information

Föreningen äger fastigheterna Guldskivlingen 1 och Ametistskivlingen1 i Borås. På fastigheterna finns 6 st byggnader med 219 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1955 och 1957. Fastigheternas adress är Lindormsgatan 23-27 och 35-39 i Borås.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

1993-1994 - Stambyte
2002-2003 - Fönsterbyte
2012-2014 - Fasader
2016-2019 - Modernisering av hissar
2020-2021 - Fasadprojekt samt takmålning

Övriga utrymmen i föreningen

Bastu, cykelrum och barnvagnsförråd.

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

219

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 492 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Föreningen beslutade att höja årsavgiften med 3% för 2022.

Andelstal

0,44542

Andel av månadsavgift

0,0044542

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

296 583 SEK

Kommentar

Driftkostnader kan variera p.g.a olika faktorer så som antal i hushållet, individuella avtal, faktisk förbrukning m.m.
Driftkostnad är uträknad enligt schablon, kostnaden kan variera beroende på de boendes användning.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 78 st P-Platser, 150 kr/mån samt 51 st garageplatser, 500kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Fri parkering längs med vissa gator i närområdet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl