Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Virebergsvägen 3, Råsunda/Vireberg, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.7 kvm
Avgift
3 252 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Välkommen till denna välplanerade 2,5:a i populära och grönskande Råsunda!

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfulla ytskikt kombineras med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Luftigt och inbjudande. Bostaden är dessutom insynsskyddad av endast grönska som utsikt och har en fantastiskt stor och härlig möblerbar balkong i härligt solläge. Vardagsrummet inrymmer gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Trevligt och rymligt kök med gott om plats för matplats för 2-4 personer. Här har ni fina originalskåp luckor i ljus färg och fräscha vitvaror som bytts ut eftersom. Funktionellt med gott om arbetsytor och förvaring i flera skåp samt både skafferi och städskåp i original. Badrummet är nyligen renoverat och i ett helkaklat och stilrent utförande med praktisk duschvägg i klarglas, kommod. Gott om förvaring finner ni i hallen via inbyggd förvaring och rymlig walk-in-closet som även kan användas som kontor eller sovrum.

BRF Sonetten 3 är en äkta förening som äger marken och ombildades 2009. Föreningen består av 39 bostadsrätter och 4 lägenheter och som medlem har man rätt att nyttja källarförråd, cykelförråd, tvättstuga, återvinningsrum samt grillplats. Föreningen har en mycket god ekonomi och har senaste fem åren nästan halverat sin skuld genom flitigt amorterande och har idag en låg skuldsättning om 6 304kr/kvm (2020 årsredovisning). Utöver detta har föreningen genomfört många stora renoveringar såsom stamrenovering och byte av fönster till 3-glas.

På Virebergsvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter men endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd.

En bostad att längta hem till!

- Inflyttningsklart boende som passar både singel och par!
- Renoverat badrum i stilrent och helkaklat utförande.
- Rymligt och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng.
- Stor balkong utan direkt insyn med skön förmiddagsssol.
- Fräscht kök med fina vitvaror och plats för matbord.
- Stabil förening med låga avgifter.
- T-bana några minuter från bostaden.
- Till lägenheten hör ett källarförråd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy