Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Birkagatan 34B, Österängen, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
3 153 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig trea med närhet till Vättern!

Varmt välkomna till Birkagatan 34B och denna trevliga lägenhet om tre rum och kök!

Lägenheten är mycket välplanerad och redan vid första steget in får man en härlig känsla av rymd, detta tack vare att bostaden har fönster åt tre väderstreck. Bostaden ger ett stabilt boende med bra boendekostnader tack vare den låga månadsavgiften och stabila föreningen. Bostaden ger bra med förvaringsutrymme i form av många rymliga garderober. Två väl tilltagna sovrum med plats för säng och skrivbord om så önskas. Vardagsrummet är mycket rymligt med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck vilket ger en förhöjd känsla av rymd. Bostaden erbjuder dessutom en trevlig och rymlig inglasad balkong som ger lägenheten känslan av ett extra rum.

Som boende på Birkagatan 34B är du medlem i föreningen Brf vapensmeden 10, en stabil och trevlig förening med bra koll på allt från ekonomi till underhåll av fastigheten. Föreningens framtidsplaner är väl planerade och strukturerade för att minska risk för förhöjd månadsavgift. Till fastigheten har man som boende en mycket fin tvättstuga i källaren samt förrådsförvaring och möjlighet till både garage samt P-plats till både boenden och besökare.

Närområdet har allt man kan önska, med närhet till Österängens centrum finner man välsorterade matbutiker, restauranger, fik och pizzeria. Man har även som boende gångavstånd till många fina naturområden så som Bondberget, vätterstranden och fina parker mot Huskvarnaområdet. Man tar sig enkelt till Jönköping centrum och Huskvarna centrum via kollektivtrafik endast några minuters resa alternativt enkelt via cykel längst Vättern på den fina cykelbanan.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig bostad med ett fantastiskt läge, Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy