Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergsgatan 32B, Centralt, Sundsvall
Typ
Bostadsrätt
KVM
68.5 kvm
Avgift
2 698 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, fräsch och trivsam trea med centralt läge och låg månadsavgift!

Välkomna till denna trivsamma och ljusa trerummare belägen på populära Bergsgatan 32B som ligger bekvämt endast 1 trappa upp. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med fönster i två väderstreck och genomgående ljusa färger. Helkaklat badrum sedan senaste stambyte med badkar. Det finns gott om förvaringsmöjligheter inklusive den praktiska klädkammaren. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora inglasade balkongen med fint och fritt läge mot föreningens lummiga innergård.

Här bor du i den välskötta föreningen Skrivaren i Sundsvall som innefattar 91 bostadsrätter, 3 lokaler med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätter fördelat på fyra fastigheter med byggår från 1959. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en underhållsplan som upprättades 2012 och som uppdateras löpande. Större renoveringar såsom stambyte, balkonger, elstammar, värmeväxlare samt fönster har utförts mellan början av 2000-talet till dagens datum. I föreningen finns bastu, hobbylokal, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Det finns också cykelförråd och barnvagnsförråd. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till centrala Sundsvall, i nära anslutning till bostaden finns biograf, restauranger och uteliv samt flertal gym. 5 minuters promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden har du närhet till för, grund- och gymnasieskolor samt Universitetet.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 3 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral samt gångavstånd till tågstationen. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Varmt välkomna på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy