Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vannagårdsgatan 70, Kvarnby, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
106 kvm
Avgift
5 253 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad etagélägenhet med mycket radhuskänsla!

På ett lugnt och barnvänligt läge i populära Husie ligger denna välplanerade och genomgående fyrarummare med en egen ingång från markplan som ger mycket radhuskänsla! Från den grönskande gårdsmiljön gör man entré i bostaden som är fördelad på två plan - två och tre av tre möjliga våningsplan.

Interiört båda våningsplanen oerhört välplanerade med fina sällskapsytor som tillsammans med de generösa fönsterpartierna skapar en alltigenom rymlig och ljus atmosfär som upplevs bäst på plats. På entréplan är det en fin öppning mellan vardagsrum och kök med en stor hall däremellan. Via sällskapsrummet når vi den härliga balkongen och uteplatsen som båda är belägna i ett soligt söderläge vilket skapar en inbjudande utemiljö. På övre plan finner vi bostadens sovavdelning som består av tre rymliga sovrum vilket inbringar en känsla av lugn. Lägg därtill två stora badrum på vardera plan som förenklar morgonbestyren, en halva på övre plan som kan användas som en klädkammare eller arbetshörna, egna tvättmöjligheter och du har ett hem att trivas länge i! Pricken över i:et är de goda förvaringsmöjligheterna i både kallvinden och ett förrådsrum intill uteplatsen.

Här bor du nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom några minuters promenad, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt lägenhetsboende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

På en lugn återvändsgata saluförs nu denna underbara etagélägenhet med alla bekvämligheter som ett hus erbjuder utan det ansvar som ett hus ställer. Här kan man fokusera på att bara bo och växa som familj. Radhuset har en södervänd balkong och stenlagd uteplats samt tillgång till föreningens barnvänliga och parkliknande innergård alldeles intill.

ENTRÉPLAN

HALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp bostaden och välkomnar både boende och gäster med ljusgrå klinkergolv och entrétrappan som leder upp till entréplan.

KÖK
Köket är öppet mot vardagsrummet på ett fint sätt med en inbjudande matplats däremellan. Ett ljust kök i originalutförande med serveringsmöjlighet till såväl matplatsen som balkongen och uteplatsen på bostadens trädgårdssida. Inredningen består av ljusa skåpsluckor med beslag i trä, arbetsbänk med diskho och vitt kakel som stänkskydd ovan arbetsytorna.

Utrustningen består av spisugn med ny eldragning och diskmaskin med ny eldragning (Bosch, 2021), mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd (Bosch, 2009) samt fläktkåpa

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med genomgående ljusa golv, väggar och tak. Här erbjuds mycket dagsljus och plats för soffa och fåtölj. I anslutning till vardagsrummet finns avställningsyta i halvan för garderober.

Fönsterdörr leder ut till den sköna altanen på trädäck och skapar en fin koppling mellan inne och ute.

BADRUM 1
På entréplan finns ett delvist kaklat badrum i bra storlek intill vardagsrummet med ljusgrå plastmatta och vitt kakel runt duschzonen. Badrummet är inredd med wc, tvättställ och badkar.

OVANVÅNINGEN
Via en rak trappa når du ovanvåningen som är bostadens sovavdelning med harmoniska och rogivande rum. Här finns i dagsläget en halva, tre sovrum samt ett badrum.

HALL
Ljust laminatgolv och vita väggar. Gott om plats med förvaring om så önskas. Uppgång till kallvinden.

SOVRUM 1, 2, 3
Sovrummen har stora fönsterpartier i antingen ett svalt norrläge eller i söderriktning som ger rummen ett härligt ljusinsläpp samt har gott om plats för större sängar och skrivbord. Inredningen i rummen består av ljus parkett samt tapetserade väggar.

BADRUM 2
Rummen på ovanvåningen delar på ett rymligt badrum ljusgrå plastmatta och vitmålad våtrumstapet på väggarna. Inredningen består av wc, badkar, tvättvask med underskåp och vägghängd spegelskåp med belysning.

BALKONG/UTEPLATS
Från vardagsrummet når vi bostadens balkong i söderläge med en härlig umgängesyta och perfekt för att njuta i solen. Här ges gott om plats för loungedel, matgrupp, odlingslådor och mer därtill. En trappa ner når vi även en egen uteplats perfekt för sällskapet att samlas. Uteplatsen vetter mot söder vilket ger sol från tidig morgon till sen kväll. Här finns förutsättningar till unika underhållningsmöjligheter! Bostadsrättsinnehavaren brukar uteplatsen med nyttjanderätt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Vannagårdsgatan ED Vannagårdsgatan 68 Vannagårdsgatan Årsredovisning 2021 Vannagårdsgatan Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 475 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

106 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vannagårdsgatan 70

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

70

Våningsplan

2 och 3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vannagårdsgatan

Organisationsnummer

769616-6896

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Vannagårdsgatan är en äkta förening som förvaltar dom friköpta fastigheterna Vannagården 4, Vannagården 5, Vannahon 1, Vannahon 2 samt Vannakaret 10 i Malmö Kommun med adresserna Vannagårdsgatan 58-202. Föreningen bildades 2007 och byggnaderna uppfördes 1992. Föreningen upplåter 73 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lägenheter med hyresrätt.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar ( kontrollerat 2022-06-13 ).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Gjorda renoveringar:
2020 Installerades fiberoptiskt bredband till samtliga lägenheter.
2018 Spolades samtliga avloppsstammar.
2012 Fasadtvätt, balkonger och terrasser ommålade och förstärkta.
2009 Trädetaljer och plåt på takkupor byttes, renovering balkonger och terrasser.
2020 Fiber drogs in, utbyte av trappor och staket till altanerna som tillhör 4:or och 3:or.
2021 Byte av trasiga takfläktar.

Planerad renoveringar:
Inom en 5-årsperiod planerar föreningen att byta ut staketen till marklägenheterna samt att taken ska ses över.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns gemensamma gårdsmiljöer utrustade med grillmöjligheter och lekplatser. Cykel platser och sophus finns på gården. Det finns ingen tvättstuga i området då alla lägenheter är utrustade med en tvättmaskin.

KABEL-TV OCH BREDBAND
ComHem levererar kabel-tv och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 55 kr/mån. Fiberoptiskt bredband via Ownit hastighet 1000/1000 Mbit och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 199kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen tillhandahåller 58 st bilplatser som kan hyras till en kostnad om 225 kr/mån och 4 st MC-platser som kan hyras till en kostnad om 100 kr/månad och ytterligare 6 MC-platser utomhus som kan nyttjas fritt. Kösystem tillämpas.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg tecknas själv av den boende.

KONTAKT
Email: styrelsen@brfvannagardsgatan.se
Hemsida: http://www.brfvannagardsgatan.se/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2007

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

78

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 253 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten

Beskrivning månadsavgift

Kallvatten ingår i månadsavgiften. Obligatoriska tillägg tillkommer för kabel-TV om ca 55 kr/månad och för bredband (1000/1000 Mbit/s) om 199 kr/månad. Varje lägenhet har en egen gaspanna (uppvärmning och varmvatten) och debiteras utefter faktisk förbrukning.

Andelstal insats

1,6778%

Andel av månadsavgift

1,6134%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

97 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta