Länk kopierad!

Visningar

sön 14 aug 14:45 - 15:30
Öppen visning, anmäl dig till visningen på vår hemsida, på 070-160 00 88 eller linus.soderberg@skandiamaklarna.se så håller jag dig uppdaterad.
mån 15 aug 17:30 - 18:00
Öppen visning, anmäl dig till visningen på vår hemsida, på 070-160 00 88 eller linus.soderberg@skandiamaklarna.se så håller jag dig uppdaterad.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Neptunigränd 32, Prästgårdsmarken/Upplands Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
90 kvm
Avgift
6 380 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt och barnvänligt gavelläge intill vackra Edssjön

Detta välplanerade och fräscha radhus bjuder på det bästa läget invid den stora gräsytan och lekplatsen beläget mitt i området. De två uteplatserna ger möjlighet att avnjuta solen under dagens alla timmar och på entréplan finner vi ett välplanerat kök med plats för matbord samt vardagsrum och ett väl tilltaget badrum. Övre plan bjuder på tre bra sovrum som enkelt görs om till fyra vid behov samt ytterligare ett badrum.


Barnvänligt och bilfritt område med närhet till natur och Edssjön. Gångavstånd till såväl förskola som busshållplats.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande ljus hall med god avhängningsyta samt garderober. I hallen är det väggar i grå ton med en vit bröstpanel och laminatgolv.

Kök

Välplanerat kök i vitt med matplats. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, micro, diskmaskin och separat kyl/frys i rostfritt utförande. Här i köket är det väggar i grå ton med vit bröstpanel och laminatgolv. Plats för matbord invid fönster som vetter mot en större gräsplan.

Badrum 1

Rymligt badrum våttapet och vårtumsmatta i grå ton. Duschhöra, tvättställ, högskåp, tvättmaskin och wc.

Vardagsrum

Lättmöblerat och trevligt vardagsrum med utgång till den insynsskyddade uteplatsen på baksidan med uterum. Parkettgolv och tapetserade väggar i grå ton.

Allrum

På övre plan har vi ett allrum med ett smart förvaringsutrymme ovan trappen. Här finns en garderob. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 1

Bra planerat sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Plastmatta och väggar i ljus ton.

Sovrum 2

Rymligt sovrum där du får plats med säng och förvaringsmöbler. Plastmatta och ljusa väggar.

Sovrum 3

Större sovrum som enkelt görs om till två bra sovrum.
Här får du plats med både bubbelsäng och förvaringsmöbler. Laminatgolv samt tapetserade väggar i ljus ton.

Badrum 2

Duschrum med plastmatt på såväl golv som väggar, en duschörna med takdusch. Wc, tvättställ samt spegel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar ÅR 2020 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

90 kvm

Gatuadress

Neptunigränd 32

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

126

Våningsplan

1+2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Prästhagen

Organisationsnummer

716422-0449

Allmän information

Föreningen består av 156 st bostadsrätter fördelat på 102 radhus och 54 lägenheter i låghus. I området finns ett antal mindre lekplatser fördelat på de små innergårdarna. Centralt i området finns ett större grönområde med bla en stor lekpark. Från området är det gångavstånd till en välsorterad mataffär, promenadvägar till Runby skola (F-9) och bra bussförbindelser till p-tåg och Väsby centrum. Närmsta förskola heter Ringblomman (ca 300 m). Området är naturskönt beläget intill Edssjön med bland annat brygga varifrån man kan ro ut med småbåt alternativt snöra på sig skridskorna vintertid. Längs med området går en gångväg där man kan njuta av vyn ner över vattnet och Eds kyrka. På den populära udden finns möjlighet att fiska (fiskekort krävs) samt grilla om säsongen tillåter. Intill området ligger ett levande jordbruk där man i hagarna kan se hästar, kor och får.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.brf-prasthagen.se för vidare information.

Ansluten till kabelnät och bredband via gemensamt avtal för hela föreningen. Leverantör: Com-Hem. Obligatorisk kostnad för detta ligger på 140 kr/mån.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett kallförråd i nära anslutning till bostaden, ca 3,5 kvm på markplan. Inom föreningen finns det fem separata byggnader med såväl tvättstuga och soprum, ett med grovtvättmaskin.

Antal lägenheter

156

Byggnader

Byggår

1994

Ekonomi

Månadsavgift

6 380 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Internet, Parkeringsplats

Andelstal

0,71995

Andelstal insats

0,71995

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Internet och kabel-TV

140 SEK/månad

Summa driftkostnad

140 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns boendeparkering och gästparkering. Varje bostad har 1 st p-plats. Till alla platser tillämpas separat kösystem.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta