Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skomakaregatan 5, Åbylund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 106 SEK / mån
Rum
1 rum

Rymlig och mycket fin etta med renoverat duschrum och kök - låg avgift

Välkommen till en mycket mysig och stor 1:a om 44,5 kvm med sovalkov, helkaklad dusch samt fint renoverat kök med rymlig matplats.

Här har ni ett ordentligt kök och fint renoverat kök med matplats för ca 4-5 personer. I det stora vardagsrummet finns plats för både arbetsplats och stor soffgrupp. Här har Ni även tillgång till en sovalkov och en fransk balkong där kvällssolen skiner. Duschrummet är fint, helkaklat och nyrenoverat 2011. I hall finns klädkammare. Lägenheten är i gott skick och har fräscha ytskikt.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2 106 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme, källarförråd samt förråd. Garage och parkeringsplats finns att hyra mot avgift. Tvättstuga finns i samma trappuppgång.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutik med postombud, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Tillträde kan ske i sommar. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy