Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 60B, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
2 521 SEK / mån
Rum
2 rum

Fräsch och trevlig lägenhet med ostört och trevligt läge

Välkommen till denna markplanslägenhet på Ekholmsvägen 60B. Här möts du av en fräsch, trevlig och social bostad om 49 kvadratmeter i fint skick. Lägenheten disponeras om välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök med tillhörande mysigt sovrum. Här erbjuds ett stort och ljust allrum med fint ljusinsläpp och stora fönsterpartier, duschrum med tvättmaskin och torktumlare, stilrent och modernt kök med diskmaskin samt trevligt sovrum i direkt anslutning vardagsrummet. Tillhörande balkong ligger i sydostläge och har utsikt mot den lugna innergården. Här har man även möjlighet att inreda en egen uteplats i direkt anslutning till vardagsrummet.

Brf Linköpingshus nr 21 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och grovsoprum. I månadsavgiften om 2 521 kronor ingår tv, el, vatten, värme samt två förråd. Föreningen har även tre miljöhus med stationer för källsortering. Bostaden är omgjord till en tvårumslägenhet men är ursprungligen registrerad som en enrumslägenhet.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva från matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet.

Tillträde är flexibelt och kan ske redan i sommar. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy