Länk kopierad!

Visningar

sön 3 jul 15:30 - 16:00
Bokad vising! Vänligen boka in dig via mäklarens hemsida. Välkommen!
ons 6 jul 17:15 - 17:45
Bokad vising! Vänligen boka in dig via mäklarens hemsida. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Näckrosgatan 39, Bara Backar, Bara
Typ
Radhus
KVM
107.0 kvm
Avgift
4 956 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Brf-radhus på hörntomt i 2-plan!

Äntligen kan vi få presentera detta fina Brf-radhus i 2-plan, i barnvänliga Bara Backar på mysig hörntomt med egen uteplats och trädgård i bästa läge!
Bostaden erbjuder ett hem med genomgående ekparkett, stilrena materialval och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp på grund av det optimala gavelläget, samt öppen planlösning där familj och vänner kan samlas för trevliga stunder. Bostaden erbjuder även ett stilrent och funktionellt kök som skänker matglädje och bra med arbetsyta. I från vardagsrummet når man trädäcket beläget i soligt söderläge där ni kan njuta av områdets lugn.

Som Barabo tillhör du Svedala kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad och hundrastplatser. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas.

Passa på och säkra ett kvalitetsboende nära stan, kommunikationer, bra skolor och service. Ett fint BRF-radhus som har allt man kan önska sig och lite till. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN
HALL
Parkettgolv och ljusa väggar. Anslutning till bostadens badrum/tvätt. Bra utrymme till förvaring under trappan samt i inbyggd garderob.

BADRUM
Grå plastmatta och samt vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med handfat med underskåp, dusch med infällbara duschdörrar, handdukshängare, WC, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch), panna (Nibe) och svart bänkskiva i laminat.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för större möblemang såsom soff-och matgrupp. Underbara fönsterpartier skänker ett härligt ljus p.g.a sitt gavelläge. Utgång till uteplats med trädäck i söderläge. Halvöppen planlösning med kök.

KÖK
Parkettgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning, mörkgrå bänkskiva i laminat med vitt kakel baktill. Köket är utrustat med fristående kyl & frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt ovan. Samtliga vitvaror ifrån Bosch.

UTEPLATS/TRÄDGÅRD
Stor och mysig hörntomt med trädäck och fin gräsmatta med planteringar runt. Uteplatsen är i ett söderläge vilket ger soltimmar under hela dagen. Markis finns installerad.

ÖVRE PLAN
HALL/KONTORSHÖRNA
Parkettgolv och ljusa väggar samt walk-in-closet. Plats för skrivbord eller annat möblemang.

SOVRUM 1 (Master bedroom)
Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för större säng och möblemang.

SOVRUM 2
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng och möblemang. Förvaring i garderob.

SOVRUM 3/ALLRUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för större möblemang som antingen soffa eller säng. Fransk balkong.

BADRUM
Sandfärgad plastmatta och kakel på väggar i likadan nyans som på golvet. Badrummet är utrustat med handdukstork, WC, badkar, handfat med kommod undertill, spegelskåp med belysning ovan och fönster för vädring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Bullerbyn 1 i Bara Stadgar Bullerbyn 1 i Bara Årsredovisning 2020 Bullerbyn 1 i Bara Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

107 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Näckrosgatan 39

Ort

Bara

Kommun

Svedala

Beskrivning av förråd m.m.

Förrådsbyggnad 10meter från tomten om ca 6m² samt vindsutrymme.

Lägenhetsnummer BRF

11001

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bullerbyn 1 i Bara

Organisationsnummer

769636-3394

Allmän information

Brf Bullerbyn 1 i Bara är en äkta förening som innehar fastigheten Skammarp 4:144 med äganderätt. Föreningen bildades 2018 och fastigheten bebyggdes 2019 som består av 17 bostadsrättslägenheter i rad och parhusform i 2-plan. Inflytt började våren 2020.

EKONOMI
SBC förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. (kontrollerat 2022-06-13)
Föreningen har individuell mätning av vatten- och värmeförbrukning. En schablonavgift betalas varje månad med avstämning 1 gång/år.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
2 -årsbesiktning har genomförts under sommaren 2022. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam grönyta samt sopsorteringshus.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Telia, och varje boende tecknar eget abonnemang.

GARAGE OCH PARKERING
Alla hushåll har två p-platser till sitt förfogande plus gästparkering.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
Hemsida: https://bullerbyn1.bostadsratterna.se/hem
Email: brfbullerbyn@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2019

Ekonomi

Månadsavgift

4 956 SEK/månad. I avgiften ingår Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 400 kr/mån avseende vatten och värme tillkommer.

Andelstal insats

5,72000%

Andel av månadsavgift

5,72001%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

3 000 kWh/år

Hushållsel

1 000 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 000 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppställningsplats för två bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Några enstaka kilometer från Malmö ligger Bara, tillhörande Svedala kommun. Barnvänliga Bara lockar människor som vill bo i en naturnära och lugn miljö, men samtidigt ha nära till storstaden. Nya bostadsområden lockar familjer från de större städerna runt omkring till ett bekvämare och lugnare liv. Samhället har bra service för att vara en liten ort och det forsätter att utvecklas och växa. Bland annat finns livsmedelsaffär, bank, tandläkare, vårdcentral, bibliotek, frisör, badhus och sporthall. Det finns också ett flertal förskolor och skolor. Här kan barnen gå kvar och ta cykeln till skolan ända till årskurs 9. Bokskogen med sin underbara natur ligger alldeles intill liksom en av Sveriges bästa golfbanor, PGA National Sweden. Samhället ligger på perfekt pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Kommunikationerna går snabbt och smidigt med såväl bil som buss ? eller med cykel för den lite hurtige.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta