Länk kopierad!

Visningar

mån 4 jul 17:30 - 18:00
Varmt välkomna på visning!
tis 5 jul
Kontakta mäklaren för att boka tid!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lina Sandells plan 12, Fruängen, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
27 kvm
Avgift
2 083 SEK / mån
Rum
1 rum

Perfekta 1:an, ett första hem!

Optimala första egna lägenheten! Trivsam 1:a med balkong i västerläge i omhändertaget skick. Här finns bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, bra förvaring samt en mycket trivsam planlösning. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp då samtliga rum har fönster och vardagsrummet har två stora fönsterpartier varav ett i ett vackert burspråk. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder plats för säng, soffa, tv, matbord och har utgång till balkongen. Trivsam kokvrå med bra arbetsytor och fönster. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2014.

Varmt välkomna till Lina Sandells Plan 12, här bor du lugnt och fridfullt, men samtidigt mycket centralt med Fruängens Centrum runt knuten. Fruängens Centrum har allt som underlättar i vardagen såsom matbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, systembolag, gym, torgmarknad, många bra restauranger mm. Vidare nås Långbropark som ligger en kort promenad bort och är en grönskande oas där man kan mata änder i dammen, träna, leka och umgås eller stanna till för en matbit på det välrenommerade Långbro Värdshus. Tio minuter bort hittar du även härliga promenadstråk, badplats och skridskoåkning vid Långsjön, vacker natur i Älvsjöskogen och Pendeltåg i Älvsjö.
Kungens Kurva, Heron City, Aspuddsparken och Vinterviken är några populära områden ligger på cykelavstånd från bostaden. Fruängen är en knytpunkt för flertalet bussar och här finns tunnelbanan som snabbt tar dig till city, Tekniska Högskolan eller Universitetet utan byten.

Varmt välkomna till denna pärla!

Rumsbeskrivning

Vardagsrum
Ljust och trivsamt rum med härligt ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier. Rummet erbjuder plats för soffa, tv, säng och matbord. Rummet har ett burspråk som fungerar lika bra som sovalkov, soff-plats eller matplats. Att rummet har ett burspråk bidrar till en härlig känsla av rymd och ljusflödet och utsikten mor grönskan utanför blir än mer påtaglig. Laminatgolv mot vitmålade väggar.

Kokvrå
Smakfull kokvrå med vita högblanka köksluckor som erbjuder bra plats för köksgeråd och tilltagna arbetsytor på vit bänkskiva. Kokvrån har fönster för ljusinsläpp och en fönsteröppning mot vardagsrummet bidrar till en känsla av rymd. Kokvrån är utrustad med spishäll, ugn, diskmaskin och kolfilterfläkt. Laminatgolv mot vitmålade väggar.

Balkong
Från vardagsrummet nås en balkong som vetter mot väst. Här kan man njuta av sol från tidig eftermiddag.

Hall
Välkomnande och praktisk hall med plats för ytterkläder och skor. Här finns två inbyggda garderober samt ett linneskåp som platsbyggdes från start. Laminatgolv mot vitmålade väggar.

Badrum
Smakfullt badrum med vitkaklade väggar mot vitt klinkergolv. Här finns fönster för ljusinsläpp, wc, spegelskåp, handfat, tvättmaskin och dusch med dusch-vägg.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

27 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Lina Sandells plan 12

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd om ca 2 kvm tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

144

Våningsplan

0

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kamkoftan

Ekonomi

Månadsavgift

2 083 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg 171 kronor avseende kabel tv och bredband.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta