Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Springarvägen 12, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrätt
KVM
31.3 kvm
Avgift
1 849 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En perfekt första-lägenhet med balkong och nyrenoverat badrum!

Välkomna till denna optimalt planerade lägenhet med sovalkov och ett genomgående fint skick. Lägenheten har en rymlig kokvrå och en mysig balkong i söderläge, med sol stor del av dagen. I hallen finns bra förvaring med garderoberna och klädkammaren. Badrummet blev renoverat år 2020 med snygg inredning!

- Nyrenoverat badrum från 2020
- Perfekt första-lägenhet
- Stabil förening med en mycket låg belåningsgrad
- Nära Trångsunds centrum

Brf Löparen 2 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1959, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1073kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat övernattningslägenhet, gemensam grillplats, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och källarförråd. I månadsavgiften om 1849 kronor ingår värme, vatten och bredband (100/10mbit).

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL

En välkomnande hall med ljusa väggar och klinker. Finns plats för avhäningsmöjligheter samt förvaring i de tre garderoberna.

VARDAGSRUM/SOVALKOV

Ett ljust och mysigt rum med fint ljusinsläpp, praktisk klädkammare och plats för soffa och säng. Vitmålade väggar och parkettgolv. En trevlig balkong i söderläge med sol större delen av dagen.

KOKVRÅ

En rymligt kokvrå som erbjuder bra förvaring, köksluckor av ljus ek och kakel ovanför arbetsyta. Utrustat med spis (2019), fläkt och kyl/frys (2018). Klinker och ljusa väggar.

BADRUM

Nyrenoverat helkaklat badrum från 2020 med väggar i vitt kakel som går fint ihop med klinker i mörk nyans. Utrustat med toalett, dusch, kommod och badrumsskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Löparen 2 - Årsredovisning 2021 976627-deklaration

Allmän information

Pris

Utgångspris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

31.3 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Springarvägen 12

Ort

Trångsund

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

00033

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Löparen 2

Organisationsnummer

712800-0127

Allmän information

Fastigheterna byggdes 1960 och består av 2 st flerbostadshus. Antal medlemslägenheter i föreningen är 75 stycken varav 21 stycken 1 rok, 15 stycken 2 rok, 36 stycken 3 rok, 3 stycken 4 rok. Övernattningsrum finns att hyra för föreningens medlemmar.
Tvättstuga finns i port nummer 6-8 med 3 st maskiner och 2 st torkrum.
Uteplats med grill finns på gården.

Välskött äldre förening. För mer information gällande kommande renoveringar och avgiftsändringar kontakta föreningens styrelse.

Brf bildades

1960

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och internet via Tele2, grundutbud inkluderat i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekaniskt frånluftssystem

Utförda renoveringar

2021 - Uteplats
2015 - Stamspolning
2014 - Takrenovering
2012 - Balkonger målades
2010/2011 - Injustering värmesystem
2008 - Målning trappuppgångar
1996 - Stambyte
1990 - Putsning av fasader
1985 - Omläggning av tak

Antal lägenheter

75

Byggnader

Byggår

1960

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 849 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten och bredband (100/10mbit).

Andelstal

0,77501

Andel av månadsavgift

0,76917

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Fri parkering på stor p-plats nedanför huset samt på gatorna i området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

111 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

113 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Områdesbeskrivning

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 15 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy