Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fleminggatan 40 D, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
3 090 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Synnerligen välplanerad och smakfull 3:a med balkong på central adress!

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 3:a belägen i välskött fastighet med mycket bra läge på Fleminggatan och med Fridhemsplans rika utbud precis utanför porten. Läget är lugnt trots det centrala läget och fastigheten nås från gathusets innergård som är belägen på de kommersiella fastigheternas tak. Sommartid utgör gården en helt magisk oas med såväl sittgrupper som grillplatser och fontän.

Denna underbara och sociala bostad har minutiöst renoverats (från 2 rok till 3 rok) mellan åren 2019 - 2021 och erbjuder nu bl.a. stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, men där det likväl är tydligt vad som är matdel och vad som är avsett för soffgrupp (inte minst tack vare den härliga köksön). Vidare finns här två bra sovrum (varav det ena med balkong mot innergården), stilrent badrum och gott om förvaring (flertalet garderober och rymlig klädkammare).

Föreningens ekonomi är mycket god och man har kunnat genomföra kraftiga amorteringar på lånen och samtidigt underhållit fastigheten. Det finns även flera hyresrätter kvar i föreningens ägo. På Fleminggatan 40 bor du med ett ytterst centralt läge och närhet till all tänkbar service. Strax utanför dörren finns 3 stora matvarubutiker, Västermalmsgallerian för shopping, flertalet trevliga restauranger och bagerier. Här finns även oslagbara kommunikationer med Fridhemsplans tunnelbanestation med grön och blå linje. Runt knuten samt rakt över gatan går även flertalet stora busslinjer som exempelvis buss 1, 3 och 4 samt flygbussarna. Buss 1 tar dig raka vägen ner till City.

Kort sagt: Ett underbart boende!

Rumsbeskrivning

Här finner ni en hem som inte lämnar någon oberörd. Välplanerad, smakfull och optimal 3:a med balkong, belägen i en fastighet som lämpar sig för alla skeenden i livet då bekvämligheter som stor hiss, tillgång till garage barnvagnsförvaring, cykelförråd, välskött närmiljö skapar enkelhet i vardagen. Lägenheten består av ytterst få nivåskillnader som skapar härligt flöde och känsla av rymd. Färg och materialval är noga utvalda för att accentuera eftersökta kvaliteter och stil som genomgående vackra golv, härliga fönsterpartier och den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum etc. Genom hela renoveringen har stor möda lagts på att skapa ett harmonisk hem med en genomgående känsla av tidlöst boende. Här finner ni bland annat samma vackra parkettgolv i hela lägenheten, bänkskiva i sten, samt kakel i badrummet av bästa kvalitet. Utanför fastigheten hittar du butiker, restauranger, caféer, bageri, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker på ett par minuters avstånd..

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Här finns även plats för garderober eller en arbetsplats. Vidare nås bostadens rymliga klädkammare från detta utrymme.

- Underbart kök (renoverat 2019) med köksö. Klassiska materialval såsom vita skåp och bänkskivor i sten. Här finns spis med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Köksön ger extra arbetsytor samtidigt som den på ett snyggt sätt avgränsar arbetsplatsen från matplatsen.

- Vackert vardagsrum i öppen planlösning mot köket med plats för både stort matsalsbord och soffa. Stort fönsterparti med stort ljusinsläpp. Rummets disposition gör det lättmöblerat.

- Stilrent och rymligt helkaklat badrum med kakel på väggarna och klinker på golvet (värmeslingor). Här finns wc, handfat, komod, dusch och tvättmaskin. Material- och färgval gör att rummet känns ständigt aktuellt/uppdaterad. Renoverat 2021.

- Två bra sovrum. Sovrum (1) utgör bostadens Master bedroom och rymmer dubbelsäng, arbetshörna och en garderobsvägg. Utgång till lägenhetens balkong. Sovrum (2) nås från vardagsrummet och är i dag ett funktionellt tonårsrum, men lämpar sig även som arbetsrum eller gästrum.

Summa summarum: Ett hem som passar dig oavsett fas i livet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration - Kungsroddaren ÅR - Brf Kungsroddaren Stadgar - Brf Kungsroddaren Frågelista - FG 40 underhållsplan kungsroddaren 2022-05-30

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen (via den ekonomiska förvaltaren)

Gatuadress

Fleminggatan 40 D

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

1301

Våningsplan

2 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Härlig balkong med utsikt över underbar gård.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Kungsroddaren

Organisationsnummer

769611-7691

Allmän information

Föreningens hemsida: www.kungsroddaren.se

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Internet: Kabel-tv via ComHem. För aktuella priser var god se www.comhem.se (bredband kan även tecknas med valfri leverantör om så önskas).
Föreningen har dragit in fiber i samtliga lägenheter 2014/15 med Ownit som leverantör.

Byggnadskommentar

Föreningen består enligt senaste årsredovisningen av 109 bostäder varav 99 är upplåtna med bostadsrätt (5.889 kvm) och 10 med hyresrätt (630 kvm).

Utförda renoveringar

Genomförda renoveringar:
2021: OVK.
2020: Utbyte av låssystem.
2019: Stamspolning med röranalys.
2018: OVK. Investering i trädgårdsmöbler, ombyggnation av gästlägenhet samt uppfräschning av gemensamma utrymmen (inkl. tvättstuga, cykelrum och miljörum). Radonmätning,
2016: Spolning av kök och badrumsstammar.
2014: Ommålning av gemensamma utrymmen. Hissrenovering. OVK.

Stammarna är kontrollerade (delvis utbytta) och spolade.

För än mer detaljerad information se årsredovisning och föeningens hemsida.

Kommande renoveringar

2023-2024: Tätskiktet på innergården ska renoveras på bekostnad av AFA-Fastigheter. Spolning av kök och badrumsstammar.

Övriga utrymmen i föreningen

I fastigheten finns två stycken tvättstugor med vardera 2 maskiner, mangel, torkskåp samt torktumlare. Sopnedkast, grovsoprum, barnvagnsrum (finns i A-entrén) och cykelrum (kan nås antingen genom ingången till parkeringsgaraget från Kronobergsgatan eller genom att välja nedersta våningen i hissen från entrén). Det finns även att tillgå en övernattningslokal/gästrum (kostnaden är 300:-/natt, maximalt sammanhängande hyrestid per tillfälle är 6 nätter).
Mysig grön innergård med porlande fontän, grillplatser och utemöbler.

Byggnader

Byggår

1974

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 090 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten

Kommentar

Angivna DRIFTKOSTNADER är individuella och kan variera över tid och ägande.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

226 SEK/månad

Försäkringskostnad

342 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

98 SEK/månad

Summa driftkostnad

666 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering i området.

Corepark är garageoperatör. De erbjuder boende i fastighet att hyra plats till ett förmånligt pris.

Villkor: Coreparks hyresgäst är en privatperson folkbokförd i lägenhet inom brf Kungsroddaren. Kvartalsvis förhyrning med en månads uppsägningstid. Automatisk förlängning vid utebliven uppsägning. 20 % rabatt på ordinarie pris för oreserverad plats i garaget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

132 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

140 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy