Länk kopierad!

Visningar

sön 3 jul 15:00 - 15:45
Välkommen på visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Larsbergsvägen 47, 3tr, Larsberg, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
112.5 kvm
Avgift
4 582 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig gavel-4:a i toppskick

Smakfullt renoverad gavel-4:a, idag disponerad som en rymlig och luftig 3:a med ett ljust, lättmöblerat vardagsrum med plats för matsalsdel, kök med matplats och utsikt över Lilla Värtan, två sovrum varav ett magnifikt masterbedroom (tidigare två sovrum) med en hel hel garderobsvägg. Lägenheten har ett rymligt badrum samt ett duschrum. Stor inglasad balkong i sydväst med fin sjöutsikt över Lilla Värtan, delar av inloppet och Stockholm. Möjlighet finns till garageplats. Närhet till buss, Lidingöbanan och Sjövägen från Larsbergs brygga i Dalénum.

Rumsbeskrivning

Planlösning

Välkommen till denna ursprungliga gavel-4:a, idag disponerad som en 3:a. Lägenheten har totalrenoverats 2016 och har en mycket god standard med bl a en genomgående massiv ekparkett med fiskbensmönster och fris, tilltalande klinkers, fina ytskikt, ett stilrent och modernt kök samt ett renoverat badrum och duschrum.

Möblerbar hall med garderober och plats för att hänga av sig ytterkläder. I anslutning ligger både badrum, duschrum samt ett av sovrummen. Ingång till det trivsamma, rymliga vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp genom en hel fönstervägg mot vattnet samt ett gavelfönster mot grönskan. Här finns gott om plats för både tv-hörna, matsalsdel, umgängesdel och rofylld läshörna. Ingång till ett magnifikt masterbedroom (tidigare två sovrum), vilket även nås från hallen, med hel garderobbsvägg.

Utgång från vardagsrummet till en underbar, inglasad balkong i söder med markis. Njut av solen, det lugna och lummiga läget samt utsikten mot Lilla Värtan. Sommartid blir detta ett extra rum där man vill stanna...länge.

Smakfullt kök med matplats för 4-6 personer vid burspråk samt utgång den härliga balkongen.

Kök

Renoverat kök (Hagakök) i vinkel med vita släta luckor med täckskiva och detaljer i ek, spotlights under överskåp, ljusgrå/svartmelerad granitskiva och diskbänk i rostfritt med två infällda diskhoar samt vitt, hamrat kakel varav enstaka kakelplattor med blommor. Smart och funktionell öppning av luckor på överskåpen samt ett hörnskåp med utdragbar hörndel. Utrustning: induktionshäll (Cylinda), fläkt (Franke), varmluftsugn och micro i rostfritt från Siemens, kombinerad kyl/frys i vitt (Siemens) och helintegrerad diskmaskin (Siemens).

Badrum

Renoverat badrum. Golv: ljusgrå klinkers med värmeslingor. Väggar: helkaklat i vitt med inslag av kakel i ljusgrön ton. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ/kommod, badrumsskåp med belysning och eluttag, högskåp, handdukstork och tvättmaskin (Electrolux) med en praktisk bänkskiva ovanför samt ett förvaringsskåp.

Duschrum

Renoverat duschrum. Golv: sandfärgad klinkers med värme slingor. Väggar: helkaklat i sandfärgad ton med en mosaikkaklad fondvägg i matchande ton. Tak med infällda spotlight. Utrustning: toalett, takdusch med separat handdusch, tvättställ/kommod och badrumsskåp med belysning och eluttag.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration Frågelista

Länkar

Film

Allmän information

Pris

7 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

112.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Larsbergsvägen 47, 3tr

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd. I varje hus finns en gemensam tvättstuga. Cykelförråd finns. Föreningslokal går att hyra.

Lägenhetsnummer BRF

99-2800-1-109-1

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor, inglasad balkong i sydväst med markis, klinkergolv och belysning. Eluttag finns.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Ekbacken nr 1

Organisationsnummer

713600-0804

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
www.brfekbackennr1.com

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Solid förening med god ekonomi.

BYGGNADSÅR
1973

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Kommande renoveringar

Föreningen har beslutat att genomföra ett stambyte. Eventuell start i B-huset hösten 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 192
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

192

Byggnader

Byggår

1973

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss finns i fastigheten som går ner till källaren där tvättstugan och garaget finns.

Ekonomi

Månadsavgift

4 582 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 6% från 1/7 2022.

Andelstal insats

0,67173

Andel av månadsavgift

0,67197

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Viss kö kan förekomma till garageplats i både A och B-huset. Tillsvidare får köparen nyttja parkeringsplatserna framför huset. Gästparkeringar finns.

Typ

Garage

Kostnad

367 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

150 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

145 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, följ Södra Kungsvägen och passera Preemmacken. Tag första vänster i rondellen (Läroverksvägen) och vänster igen (Larsbergsvägen) och passera Larsbergs centrum. Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Larsbergsvägen 47. VÄLKOMMEN.

Service och kommunikationer

Lidingöbanan går till Larsbergs station och bussen stannar på Larsbergsvägen. Sjövägen från Larsbergs brygga (Dalénum) går till Nacka, innerstan och Storholmen. Perfekt pendlarbåt för dig som arbetar i Stockholm city.

Områdesbeskrivning

Mycket bekvämt boende med närhet till service och kommunikationer. Vid Larsbergs centrum finns ICA-Kvantum, gym och annan tänkbar service. Bra kommunikationtioner till Lidingö centrum och Ropsten. Med bil tar det ett par minuter till Lidingö centrum, 5 minuter till Ropstens T-bana och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad. Du kan också pendla och ta båten från Larsbergs brygga till Nacka Strand, innerstan ock även Storholmen.

Flanera på strandpromenaden längs med Lidingös södra kuststräcka, Dalénum, båthamnen i Skärsätra eller i Kappstas underbara naturområde.

Brf Ekbacken 1 är en omtyckt förening med mycket god ekonomi. Här anordnas aktiviteter i huset för medlemmarna med bl a gympapass, yoga och bridgespel.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brfekbackennr1.com

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta