Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkungagatan 14, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
30.5 kvm
Avgift
1 753 SEK / mån
Rum
1 rum

Markplansetta med fantastisk uteplats belägen i lugnt område

På Folkungagatan 14 välkomnas du in i denna hemtrevliga markplanslägenhet med fina ytskikt, stor uteplats med magiskt läge och gott om fönster som öppnar upp för ett härligt ljusinflöde. Här bor du på 30,5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. I den här lägenheten har ytskikt och färger valts ut med varsam hand. Varmt välkommen till Folkungagatan 14!

Väl inne i lägenheten möts vi först av en välplanerad hall, och lite längre in finner vi ett ljust och underbart kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten en sovalkov och ett rymligt och mysigt allrum med stora fönster och generösa sällskapsytor. Från allrummet man bostadens uteplats med slående utsikt belägen och insynsskyddat läge. Duschrummet är funktionellt och utrustat med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Detaljerna som bostadens uteplats kombinerat med dess läge gör denna bostad unik.

Brf Lektorn är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller grillplats, en trevlig innergård, soprum samt odlingslotter.

Detta populära, klassiska och omtyckta område i Gottfridsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av vackra grönområden, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer. Centralt läge nära till såväl Universitetet, US, restauranger, teater samt citykärnan med dess stora utbud av nöjen och shopping.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i sommar. Välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy