Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomgatan 16, Rudviken, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
2 755 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk 3:a högt upp i huset med fri utsikt, låg avgift och härlig hörnbalkong!

Äntligen presenteras en av Solnas absolut bästa 3:or i ett grönskande och familjevänligt område! Lägenheten håller genomgående ett fint skick och skänks ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Denna välplanerade bostad disponeras över ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med intilliggande kök och en väl tilltagen matplats som knyter dem samman. Härifrån nås även lägenhetens stora inglasade balkong i rakt söderläge med fri och grönskande utsikt. Just denna balkong är speciell för adressen då utsikt och solljus inte bara ges rakt fram i söderläge men även till höger i västerläge vilket ger många fler soltimmar på balkongen. Tack vare att lägenheten ligger näst högst upp i huset ges en fantastisk utsikt och mycket himmel! Master Bedroom är rymligt och har mycket bra förvaring i en hel vägg med garderober samt klädkammare just utanför. Ytterligare ett sovrum i bra storlek med plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om och som medlem i föreningen får man nyttja flertalet tvättstugor och en övernattningslägenhet! Nu i maj 2022 har föreningen bytt ut samtliga fönster för denna lägenhet till 3-glas samtidigt som den låga månadsavgiften har varit oförändrad.

Föreningen Blomgården i Solna har en väldigt god ekonomi, är en äkta förening och äger marken. Föreningen bildades 2001 och består av totalt 116 lägenheter varav sex upplåts med hyresrätt och en lägenhet kan användas för övernattningslägenhet för till exempel släktingar eller gäster till medlemmar i föreningen. Dessa hyresrätter utgör enligt föreningen ett förmögenhetsvärde på ett uppskattat marknadsvärde om ca 20 miljoner kronor. Föreningens kassa beräknas till lite drygt 2 240 000 kr. Från fastighetsköpet år 2001 har föreningen minskat lånen från 33,8 miljoner kronor till strax under tre miljoner kronor. En väldigt god nivå speciellt med tanke på de många antal lägenheterna, det framtida värdet i hyresrätterna och den goda kassan. En A+ förening att trivas i! Det finns flertalet boendeparkeringar i området och en grannförening hyr ut garageplatser i mån av plats. I Rudviken finns hela tre förskolor, flertalet lekplatser för de små och i närheten av föreningen finns en sommartid populär plaskdamm för barn att leka vid.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Obs bilderna i annonsen som beskriver utsikten är tagen från en grannes lägenhet våningen ovanför. Nya bilder på aktuell lägenhet kommer att förses med så fort de är tagna.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy