Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK / Utgångspris
Adress
Björnvägen 2F, Länna, Skogås
Typ
Bostadsrätt
KVM
25 kvm, biarea 10 kvm
Avgift
1 795 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bli först att flytta in i detta nybyggda studiohus!

Varmt välkomna till denna fina minivilla / studiohus från 2021/2022, så kallat Attefallshus om c:a 25 kvm med 10 kvm loft belägen i populära Länna.

Bostaden är väl anpassad till platsen den ligger på med en samtida arkitektur, stort ljusinsläpp, påkostade materialval och optimerad planlösning för samhörighet och öppenhet.
Ytskikten är moderna med ljusgrå, målade väggar och parkettgolv med golvvärme. Vitt och stilrent kök med diskmaskin. Ett lyxigt och rymligt duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovloft med plats för större säng och förvaring. Fiber finns indraget. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett förråd.

Altan i soligt läge och generös gräsmatta längs huset sida.

Flexibelt tillträde.

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomna in genom den snygga glasdörren. Till höger innanför entrén finns plats för avhängning . Praktiskt klinkergolv direkt innanför entren som sedan övergår till parkett.

DUSCH/WC
Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och svart klinker på golvet. Här finns duschdel med glasvägg, wc, spegelskåp, tvättställ med vit kommod. Dessutom finns här tvättmaskin och fint ljusinsläpp från fönster.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Här erbjuds ett komplett kök med vita luckor och arbetsbänk i laminat och diskho i rostfritt. Köket är utrustat med; kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt fläkt. Rummet rymmer exempelvis matbord , soffa och förvaring.
Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från golv till tak längs husets framsida. Direktutgång till den egna generösa uteplatsen med soligt trädäck som rymmer både utemöbler, grill och odling. Dessutom har man en generös gräsmatta längs sidan av huset.

LOFTPLAN
Praktiskt sovloft med snedtak och c:a 10 m2 golvyta. Utrymmet är generöst och här finns plats för säng samt viss förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar EkonomiskPlan

Allmän information

Pris

1 750 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

25 kvm

Biarea (BIA)

10 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Björnvägen 2F

Ort

Skogås

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd finns

Lägenhetsnummer BRF

3

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Timmersaxen

Organisationsnummer

769636-5829

Allmän information

Föreningen består av 18 bostadsrätter. (12 parhus och 6 studiohus)
Det finns förråd och parkeringsplats till varje bostad.
Varje bostad får egen värmepump vilket gör att bostadsrättsinnehavaren smidigt kan styra sina egna värmekostnader.
Då fastigheterna är nyproducerade finns inga kommande renoveringar inom överskådlig framtid.
Ingen fastighetsavgift utgår de första 15 åren pga nyproduktion.

Byggår 2021.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

18

Byggnader

Byggår

2021

Ekonomi

Månadsavgift

1 795 SEK/månad. I avgiften ingår Sophantering, förråd och p-plats.

Andelstal

3,7

Kommentar

Driftkostnaderna är baserade på schablon.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

vatten

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

LÄNNA
Länna är ett idylliskt villaområde med närhet till sjö och skog. På nära avstånd ligger Länna Handelsplats med affärer som Bauhaus, City Gross, Hemtex, Länna Sport, Willys, MediaMarkt, ElGiganten mm. Länna har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum.

SKOLA
Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i Skogås. I Länna finns idag en enskild förskola (Blåbärsstället) som ligger på Gamla Dalarövägen 6 samt en öppen förskola som heter Familjehuset.
Under 2018 startades Internationella engelska skolan i Länna för årskurs 4-9. den ligger intill Gamla Nynäsvägen i höjd med Björnvägen.
Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan, Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan och Edboskolan samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Skolbarnsomsorg och 6-årsverksamhet finns ofta i samband med skolorna.
Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

FRITID
Här finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Tennis, badminton, basket, dans, fotboll samt en simhall. En helt ny rackethall har byggts där det finns möjlighet till många olika typer av aktiviteter. Vintertid finns skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen. Hockeyhall finns i närliggande Stortorp. Ca 4 kilometer bort ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, ridskola, golfklubb med 27 hål samt brukshundsklubb.

CENTRUM / KOMMUNIKATIONER
Skogås centrum erbjuder ett bra utbud av butiker och restauranger. Här finns systembolag, apotek, vårdcentral mm.
Från centrum går pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Restid till T-centralen är ca 20 minuter. Direktbussar går från Länna till bla Farsta och Haninge. Även nattbuss som stannar på Gamla Nynäsvägen. Från närliggande Vega finns direktbuss till Gullmarsplan. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusning).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl