Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Bud
Adress
Gustav Adolfsgatan 30, Vasastaden/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
63.5 kvm
Avgift
2 557 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

PERFEKTA GAVELTVÅAN MED BALKONG/ VASASTAN

Hjärtligt välkommen till Vasastans kanske trevligaste tvåa med originaldetaljer från det ljuva 30-talet. Lägenheten stoltserar med balkong i söderläge, en tilltagen takhöjd, bevarade attribut som skjutdörr i trä, lamprosetter, fönsterbrädor i sten samt ett modernt kök som bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Addera därtill en låg månadsavgift och fri utsikt mot den grönskande innergården.

Lägenheten är snyggt renoverad med genomgående fina golv och ljusa väggar. Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp som dessutom har en öppen spis som fungerar och förhöjer känslan. Från vardagsrummet finns utgång till den härliga balkongen. Moderna och funktionellt kök med vit skåpsinredning med inslag av trä som erbjuder gott om såväl bänkyta som förvaring. Här erbjuds en matplats lagom för fyra vid fönstret. Bostaden har även ett renoverat badrum i klassisk stil med kaklade väggar och klinkergolv, dusch med vikdörr samt tvättmaskin/komb torktumlare. Till sist men inte minst, ett sovrum som förmedlar lugn, gott om plats finns för dubbelsäng och extra byrå. Här finns även gott om garderober.

Här bor man i en mycket stabil och familjär bostadsrättsförening med mycket låg belåning och välskötta fastigheter. Månadsavgiften ligger på endast 2557kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband! Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Det finns möjlighet att hyra en parkering för endast 300 kr/mån. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet, nyrenoverad bastu och gemensamma uteplatser med grillar som kan nyttjas av medlemmarna.

Läget är optimalt med direkt närhet till Linköpings innerstad, 15 minuters cykelfärd från Universitetet och smidiga förbindelser med övriga staden. Ca 50 meter från lägenheten ligger närmsta matbutik.

-Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Vi välkomnas vi av en ljus hall med vackert golv och ljusgrå väggar. Här finns en stor skjutgarderob att gömma undan ytterkläderna i. Hallen är rymlig och möblerbar och ger en överblick in till kök och vardagsrum.

Kök
Riktigt snyggt kök i vitt med gott om bänkyta och förvaring. Köket är renoverat och är socialt tack vare sin bardel och vid fönstret finner matbordet sin naturliga placering lagom för fyra. Den maskinella utrustningen besår av kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, micro samt diskmaskin. Snyggt golv och ljusa väggar.

Sovrum
Vidare in ligger sovrummet. Här finns plast för dubbelsäng och extra byråer om så önskas. Längst med ena väggen finns flera garderober. Från sovrummet finns utgång till en fransk balkong. På golvet ligger vitmålat brädgolv och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vackert golv, ljusa väggar samt stort fönster som släpper in härligt ljus. Här finns en öppen spis som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen.

Badrum
Snyggt helkaklat badrum med dusch. Här finns både tvättmaskin komb torktumlare.

-Lysande boende på finfint cityläge!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Bud)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

63.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gustav Adolfsgatan 30

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

202

Våningsplan

1 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Trevlig balkong med trädgårdskänsla. Från balkongen finns en trappa ner till föreningens innergård. Balkongen vetter i söderläge, med sol från fm till kväll.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Astern

Organisationsnummer

722000-0322

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Astern ligger i Vasastaden och består av fem fastigheter om 66 lägenheter; Gustav Adolfsgatan 28 och 30, Ullevig 5, Linggatan 17 och Vallgatan 14. Det är en förening där man tillsammans värnar om varandra och husen. Med engagemang skapas gemenskap och trivsel. Man utför viss fastighetsskötsel själva vilket medför att föreningen kan ha låga avgifter. En grundförutsättning för detta är att alla som bor här tillsammans hjälps åt och bidrar till att det är rent och snyggt i och kring hus.

ÖVRIGT
Ca två gånger per år har varje medlem jourvecka. Under jourveckan ansvarar man för fastighetsskötseln vilket innebär t.ex. gräsklippning, rensning av ogräs samt snöröjning. På anslagstavlan i ditt trapphus finns schema samt arbetsbeskrivning. Kontakta din husvärd om du har frågor.

KONTAKT
Rickard Persson

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Kabel-tv via Com Hem, ingår i avgift.
Internet: Bredband via Com Hem ingår i avgiften.

Utförda renoveringar

Delar av vatten- och avloppsledningarna är successivt utbytta från 1995.
Elstammar bytta år 1990.
Radonmätning gjord med normalvärde.
Fönster i föreningen är renoverade 2014 vilket har lett till minskad energiförbrukning.
Taket har renoverats.
Ny inomhusbelysning i hela föreningen.
Relining är utförd i samtliga hus 2017.
Förbättring av utomhusmiljön 2018

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns gemensam tvättstuga och torkrum.
Bastu och dusch finns att tillgå i föreningen.
Det finns cykelförråd samt övernattningslägenhet som går att hyra för tillresande gäster.

Byggnader

Byggår

1942

Ekonomi

Månadsavgift

2 557 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Föreningen kommer höja avgifterna med 2% från 1/7 2022.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy