Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 200 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Segevägen 8, Arlöv/Burlöv, Arlöv
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
5 046 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu kan man förvärva fräsch trerummare med stor balkong i västerläge!

Nu har man chansen att komma över en av de smakfulla lägenheterna på Segevägen i expanderande Arlöv. Med en exceptionell planlösning på andra våningen, med hiss från markplan har man 77 kvadratmeter med genomgående fina ytskikt, två sovrum, stort badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong i västerläge.

Här ifrån bor man centralt men också med fantastiska kommunikationsmöjligheter nära motorvägen. Gångavstånd till tåg på Burlöv station och Burlöv Center för shopping. Även skolor, gym och matbutiker finns inom gångavstånd.

Detta är en REDO-bostad, anmäl ditt intresse för information när bostaden kommer ut till försäljning.

Allmän information

Pris

2 200 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

77 kvm

Gatuadress

Segevägen 8

Ort

Arlöv

Kommun

Burlöv

Lägenhetsnummer BRF

23

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Jacobpers på Segevägen

Organisationsnummer

769620-5884

Allmän information

är en äkta bostadsrättsförening med 16 bostadsrätter. Marken är friköpt. Byggnaden uppfördes 2011. Ekonomisk förvaltning sköts av Akevo.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Jacobpers på Segevägen är en äkta förening som bildades 2009. Föreningens hus byggdes år 2011 och består av 16 bostadsrätter.

EKONOMI
Akevo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).


UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR


GEMENSAMMA UTRYMMEN


KABEL-TV OCH BREDBAND

GARAGE OCH PARKERING
Det finns 29 st parkeringsplatser. Kostnad 150 kr/mån. Kösystem tillämpas. 15 st parkeringsplatser har föreningen tecknat avtal med Förvaltnings AB Långskeppet 5 att de mot avgift har rätt att nyttja.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg tecknas själv av den boende.

KONTAKT
Mail:

Uppgifterna är hämtade från av berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2009

Antal lägenheter

16

Byggnader

Byggår

2011

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 046 SEK/månad

Andelstal

6.4%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl