Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
475 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Burensköldsvägen 28 B, Lundby, Mjölby
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 430 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

RYMLIG ETTA MED BALKONG OCH BRA LÄGE

Välkomna till Burensköldsvägen 28 B. Här finns nu tillfälle för dig som söker ditt första boende eller övernattningsbostad belägen högst upp i byggnaden utan insyn. Bostadens planlösning är välplanerad där lägenhetens 39 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. När du kliver in i bostaden möts du av en välvårdad bostad som erbjuder en hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, ett rymligt kök med plats för köksbord, fräscht helkaklat duschrum samt ett vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot innergården. I den förmånliga månadsavgiften om 2 430 kr ingår värme, vatten samt två förråd.

Föreningen har även satsat på att göra innergården trevlig för alla bostadsrättsinnehavare. Det finns uteplatser (för sköna sommarkvällar) i trädgården med trädgårdsmöbler och grill som får nyttjas av bostadsrättsinnehavaren. Bekvämt med tvättstuga, cykelförråd, ett rymligt vindsförråd och matkällarförråd i samma hus som lägenheten. Föreningen har nyligen renoverat ett gym med bastu som föreningsmedlemmar får nyttja till en månadskostnad av 100 kr. Till parkeringsplatserna är det separat kö

Här bor ni med närhet till centrum och alla dess bekvämligheter och skolor. Med ett par minuters gångavstånd till pendelstation tar ni er enkelt till Motala, Linköping och Norrköping.

Inflyttning kan ske omgående eller efter överenskommelse.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Inrett med laminatgolv och tapetserade väggar. I anslutning finns en klädkammare.

Duschrum:
Fräscht helkaklat duschrum inrett med en hörndusch, wc samt ett tvättställ med tillhörande spegel.

Vardagsrum:
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för säng, soffa och bord. Här finns infällda spotlights i taket. Inrett med laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök:
Köket har en bra storlek. Här finns plats för köksbord och stolar. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Svart kakel sitter på väggen ovanför bänkskivan. Köksutrustningen består av en kombinerad kyl/frys, spishäll, diskmaskin samt fläkt.

Dokument (pdf)

RBF_Mjölbyhus_nr_4-Årsredovisning-2020 RBF_Mjölbyhus_nr_4-Stadgar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

475 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

39 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Burensköldsvägen 28 B

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer BRF

216044001-0042

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Mjölbyhus nr 4

Organisationsnummer

723000-0841

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen omfattar 96 bostadslägenheter-varav 27 st 2 rok, 48 st 3 rok, och 21 4 rok. Tvättstugan (finns på Folkungagatan 35 D & E) är nyrenoverad.

GÅRDSPLATS
Uteplatser/grillplatser på innergården som får nyttjas av bostadsrättsinnehavarna.

KONTAKT
Susanne Norberg
+46708260884

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

2008-2010 Rengöring av tak
2009-2010 Stambyten
2009-2010 Renovering av badrum
2014 Nya säkerhetsdörrar
2017 Takbyte

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 96

Antal lägenheter

96

Byggnader

Byggår

1955

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 430 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal

0,6157

Andel av månadsavgift

0,66853

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta