Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slussgatan 14U5, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 029 SEK / mån
Rum
2 rum

Sekelskiftestvåa i populära SJ-husen!

I de anrika och välkända SJ-husen finner vi denna charmiga sekelskifteslägenhet med flertalet kvalitéer och många bevarade detaljer från byggåret som samspelar snyggt med ett renoverat kök och badrum.

Bostaden är belägen i Brf Gustav som med sin blomstrande innergård med många sociala ytor tillhör en av Malmös vackraste. Huset är ritat av arkitekten Folke Zettervall som blev år 1898 statens Järnvägars chefsarkitekt och var det fram till 1931.

Väl inne i bostaden erbjuds en takhöjd på ca 3 m, fungerande braskamin, höga golvlister, djupa fönsternischer, brädgolv i original, framtagen tegelvägg samt stora fönsterpartier med lummig utsikt mot innergården. Bostaden befinner sig en halv trappa upp, är genomgående och är i princip helt insynsfri! Allt detta i en välkänd bostadsrättsförening med en välskött ekonomi, låg belåningsgrad och bra månadsavgift!

Man värnar om huset och dess historia, äger tomten, har flera omfattande renoveringar bakom sig och en solid ekonomi med bra lånebild. Källar- och vindsförråd hör till lägenheten. I den lugna, grönskande, välskötta & nyrenoverade innergården kan man njuta av varje årstid. Här stannar solens värme och vindarna har svårt att ta sig in. Slussgatan är verkligen en underbart bevarad gata, de gamla SJ-husen står stadigt kvar efter mer än 110 år.

Läget vid Slussen är ett av de områdena i Malmö som genomgått en livfull förändring de senaste åren. Här bor man med gångavstånd till City och Centralstationen! Ett kvarter bort ligger Drottningtorget där nya restauranger och uteserveringar såsom Boulebaren med vackra gamla sekelskifteshus runtomkring. Åt andra hållet ligger Värnhemstorget som är en av Malmös största knutpunkter med alla tänkbara bekvämligheter såsom dagligvaruhandel, busspendling till Lund och övriga Skåne.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy