Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Barrskogsvägen 3, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
4 762 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Central och välplanerad 3-4 rok i populära Skogsstaden!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Barrskogsvägen 3 och detta suveräna hem belägen på lugn och hemtrevlig gata i populära Tyresö Skogsstad. Bostaden är genomgående i nyskick där ljusa och moderna utformningar i interiör och design blandas med ett perfekt solläge på rymlig balkong vilket ger dig en bostad med en karaktär som är få förunnat.

Här erhåller ni ett modernt och praktiskt boende med skogspartier i omgivningar som skapar en karaktär på ditt leverne som är få förunnat. Detta med direkt närhet till skolor, dagligvaruhandel, Centrum, gym, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Suverän planlösning
- Öppna och sociala ytor.
- Direktbuss till Gullmarsplan (19 min) & Centralen (28 min).
- Lugnt och tryggt område med fina omgivningar.
- Bra förening med stabil ekonomi och garage.
- Nära till bussar, gym (Sats/Actic), matbutik, Tyresö centrum.
- Källarförråd tillhör.

Väl i bostaden nås vi först ut av en välkomnande och praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter genom bland annat garderober. I anslutning till hallen finner vi det helkaklade badrummet som är fullt utrustat med både dusch, tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt wc, handdukstork, handfat och till sist en kommod med förvaring.

Vidare når vi köket från Marbodal som erbjuder allt som hemmakocken önskar i en välplanerad anda. Förutom full utrustning finns även gott om arbetsytor såväl som skåp och lådor för utmärkt förvaring. Läckra detaljer och utrustning i rostfritt bryter stilrent av emot snickerierna. I anslutning till köket finns god rymd för stor matgrupp om minst 6 personer. Tar vi oss sedan vidare öppnar bostaden upp sig för det generösa vardagsrummet. Här ryms stor soffgrupp och andra enklare möblemang efter eget tycke och smak.

Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderob. Bostaden erbjuder även ett ytterligare rum som antingen kan nyttjas som ett tredje sovrum alternativt kontor eller walk-in-closet.

Till sist når vi den rymliga och inglasade balkongen som erbjuder en härlig kvällssol. På denna lättmöblerade balkong kan du njuta av dagar och kvällar med både familj och vänner av den större skalan!

På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för att få löpande info.

ATT BO I SKOGSSTADEN:
Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Barrskogsvägen samt finns på närliggande parkeringsplats.


VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy