Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fålhagsleden 13, Fålhagen, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
5 068 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Sara Tosterud
Ansvarig mäklare Sara Tosterud

Idylliskt hem med två uteplatser i centrala Fålhagen

Välkomna till Fålhagsleden 13 och denna ljuvliga 4:a med med radhuskänsla och två uteplatser i centrala och lummiga Fålhagen!

Social, välplanerad, inbjudande och trivsam - detta hem tar emot med öppna armar i harmoniska och ljusa rum med luftig atmosfär! Lägenhetens 101kvm erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, tre luftiga sovrum, ett socialt vardagsrum med plats för möblemang, två badrum och ett ljust, modernt kök. Här har du aldrig brist på förvaring, det ser lägenhetens klädkammare till! Lägenhetens två uteplatser bidrar till en ökad livskvalitet och erbjuder fantastiska platser att avnjuta måltider under hela sommaren. På Fålhagsleden 13 bor du med en lugn och trivsam omgivning och en innergård där du kan bjuda in familj och vänner under härliga sommarkvällar.

Föreningen är välskött med god ekonomi. 2020 sänktes årsavgifterna med 5% och i mars sänktes den med ytterligare 3%. Utöver föreningens innergård har du som medlem även tillgång till två cykelförråd, en tvättstuga, soprum och parkeringsplats enligt kösystem.

Här bor ni i en attraktiv stadsdel som, trots sitt mycket centrala läge, är lugn, lummig samt naturnära. Området har utvecklats till att kunna erbjuda både äldre kvarter och bekväm service i form av matbutiker, konditorier, vårdcentral, apotek, restauranger, gym och små verksamheter, såsom cykelreparation. I närområdet finns även den vackra Bergsbrunnaparken. Fålhagen är en levande stadsdel, med många verksamheter och aktiviteter, för ung som gammal. En plats att vara stolt över och trivas i.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på mäklarens hemsida. Annonsen kommer uppdateras löpande.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

101 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fålhagsleden 13

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer BRF

1314

Våningsplan

0 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bergsbrunnaparken

Organisationsnummer

769616-7423

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Fastigheten är skattebefriad fram till 2015 och beskattas med halv avgift t o m 2020. Årsavgiften sänktes med 5% från 2020-04-01 och från 1 mars 2022 sänkte de månadsavgiften med 3 %.

ÖVRIGT
Varje bostadsrättsägare betalar för den faktiska förbrukningen av el. Det finns en elmätare i varje lägenhet och elräkningen kommer var tredje månad på fakturan för månadsavgiften från ISS.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem där följande ingår:
Bredband 100/100MBit via fiber
IP-TV Medium 8 Favoriter
Fast kostnad för IP-Telefoni
Trådlös router
Digitalbox
Tilläggstjänster som TV-paket eller TiVo kan tecknas separat med Com Hem.

Byggnadskommentar

Föreningens fastighet bebyggdes 2010 av Besqab AB. Fålhagsleden 9 och 13 är fem våningar höga och innehåller sammanlagt 39 st lägenheter. Det finns en gemensam förrådsbyggnad med miljöstation och cykelförråd. Föreningen har 19 st parkeringar med el-plintar.

Utförda renoveringar

2014: Plattsättning för utökad cykelparkering.
Ny soprumsdörr.

Kommande renoveringar

Inga planerade.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 39

Antal lägenheter

39

Lån i BRF

9 000

Byggnader

Byggår

2010

Ekonomi

Månadsavgift

5 068 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften.

Beskrivning månadsavgift

Det tillkommer en obligatorisk avgift på 221kr/mån för internetabonnemang.

Andelstal

3,37841

Andelstal insats

3,34570

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på livsstil och leverantörsval. Driftskostnader enligt schablon.

Varje bostadsrättsägare betalar för den faktiska förbrukningen av el. Det finns en elmätare i varje lägenhet och elräkningen kommer var tredje månad på fakturan för månadsavgiften från ISS.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy