Länk kopierad!

Visningar

tors 29 sep 19:00 - 19:30
Varmt välkommen till visning! Anmäl dig gärna via mäklarens hemsida!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 650 000 SEK
Adress
Silvervägen 25, Stenby, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
4 435 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktiv bostad med ett otroligt läge i populära Stenby

Välkomna till ett av de få helt fristående radhusen i fridfulla Stenby.
Den vackert inredda tomten som badar i sol ligger vänd mot naturreservatet Kronskogen. Bostaden har fyra rum och kök varav tre sovrum som
övre plan. Bostaden har en bra planlösning och riktigt snygg design genomgående.

Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett modernt, helkaklat badrum med wc, dusch, handfat, stor spegel samt egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Från det rymliga vardagsrummet nås även bostadens trädgård med skogen som granne. I köket har bänkskivan bytts mot mer exklusiv bänk i kalksten med ny ho. Underskåpen är nylackerade i matchande färg. Köksö på hjul med samma kalksten möjliggör er egen planlösning. Bostaden har även ett kallförråd om ca 6 kvm och tillhörande carport.

Övre plan består av en rymlig hall, alternativt allrum, och tre sovrum. I de två övre mindre sovrummen har inbyggda garderober valts bort till förmån för en mer funktionell möblering. . På övre badrum får finns en exklusiv glasvägg i industriell stil, vattenfallsdusch och bastulav som trägolv samt stor spegel ovan handfat. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme och värmen går att reglera i varje rum. Ett riktigt trevligt boende för dig som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad.

Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats finns alldeles intill området.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Entréhall: Hall med plats för avhängning och förvaring. Ljusgrå granitkeramik på golv och målade väggar.

Wc/dusch/tvätt: Helklaklat våtrum med en fondvägg av keramikplattor med stor ballast i natursten samt ljust kakel på övriga väggar och ljust klinkergolv. Utrustning: toalett, tvättställ med stor spegel ovan, dusch med vikbar glasvägg, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmepumpen placerad. Även arbetsbänk.

Kök/vardagsrum: Bänkskiva i tålig i kalksten, väggskåp i ek, bänkskåp nylackade i matchande kulör. Stänkskydd av stora plattor i granitkeramik. Rostfri diskho och LED-belysning. Utrustning: Kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggdnadsugn samt integrerad fläkt. Plats för matbord. Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Stora fönsterpartier mot altanen. Parkettgolv och målade väggar.

ÖVRE PLAN:
Via den vackra trappan nås det övre planet med en rymlig hall med ett takfönster som skänker rikligt med naturligt ljus och även fungerar som uppstigningslucka till taket. Plats för flertalet extra garderober om man så vill. Parkettgolv och målade väggar.

Wc/dusch: Helklaklat våtrum med en fondvägg av keramikplattor med stor ballast i natursten samt ljust kaklade/målade väggar och ljust klinkergolv. Utrustning: toalett, tvättställ med stor spegel ovan samt dusch.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med hel garderobsvägg. Stort fönster, parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum 2: Rum med stort fönster, parkettgolv samt ljusa väggar.

Sovrum 3: Rum med stort fönster, parkettgolv samt ljusa väggar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2021 Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 650 000

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Silvervägen 25

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av förråd m.m.

Det finns ett kallförråd om ca 6 kvm i anslutning till bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

2

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Stenby Ängar Syd i Eskilstuna

Organisationsnummer

769636-7817

Allmän information

BYGGNADSÅR
2019/2020

Brf bildades

2018

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

33

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

4 435 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten och sophämtning ingår i avgiften.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Ingen avgift

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

722 SEK/månad

Försäkringskostnad

112 SEK/månad

Summa driftkostnad

834 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport samt plats för en ytterligare bil bakom denna.
Gästparkeringar finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta