Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 225 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
2 321 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad etta med stor balkong och vacker vy mot golfbanan!

Vid intresse, varmt välkomna att kontakta mäklaren för privatvisning!

Välplanerade etta med stor balkong och vacker vy mot golfbanan!

Här bor man kvadratsmart och ekonomiskt i en stabil och välskött förening. Den låga avgiften på 2321kr inkluderar det mesta som värme, vatten, bredband och tv! Endast hushållselen tillkommer.
Samtidigt erbjuds mervärden som den vackra vyn och den stora balkongen att avnjuta både sällskap och sol i ett underbart västerläge!

Ni välkomnas till ett nyligen producerat boende med alla bekvämligheter som kan önskas. Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vi kliver in i ett allrum med öppen planlösning mot kök. Allrummet bjuder på möjligheten att välja mellan bäddsoffa eller säng, därtill skrivbordsutrymme för studenten eller hemarbetet. Köket är välutrustat med en stilfull stenbänkskiva och andra bekvämligheter som önskas i ett modernt kök. I linje med köket ryms den självklara matplatsen med plats för ett 4-manna bord.
Bekvämligheter som ett stort helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvätt/torkmaskin.

Välkomnande förening med gott om p-platser (även laddstation för el-bil), trivsam innergård med cykelparkering och en pergola med grillplats, samt orangeri! Därtill finns övernattningsrum att hyra för era gäster.

Här bor ni dessutom med cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information på, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

1 225 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

36 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Karlsdalsallén 63

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

7-3137-1-1131-3

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Sörbyängen i Örebro

Organisationsnummer

769629-5422

Allmän information

BYGGNADSÅR 2016

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 2
Cykelförråd och lägenhetsförråd finns på innergården. Inom föreningen finns även miljörum.

Antal lägenheter

113

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 321 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, förråd, bredband och tv.

Beskrivning månadsavgift

Hushållsel enligt förbrukning ? preliminär debiteras och justeras i efterskott.

Andelstal insats

0,48586%

Andel av månadsavgift

0,52096%

Andel av BRF nettoskuldsättning

450 498 SEK

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser på innergården. Till platserna är det separat kö. En plats kostar 250kr/mån alt 350kr/mån för plats med elbilsladdare.

Energideklaration

Specifik energianvändning

91 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Magnus hedin, Greencon energi & miljö AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta